Concepten en mechanisatietechnieken

Industrial Cyber Security event

Tijdens het Industrial Cyber Security event leert over de uitdagingen en mogelijkheden op gebied van cybersecurity in de industrie.

Cybersecurity in de maakindustrie

Weet de industrie voldoende weerstand te bieden tegen gevaren als cyber crime, spionage of sabotage? Wanneer is jouw bedrijf voldoende ‘cyber secure’? Waar liggen de uitdagingen in de essentiële samenwerking tussen jouw IT- (informatie technologie) en OT- (operationele technologie) afdeling? Hoe profiteer je van digitale innovaties maar weet je tegelijkertijd grip te houden op jouw informatiebeveiliging?

Als plantmanager denk je liever niet aan een aanval van hackers, maar de actualiteit laat zien dat het tegenwoordig een reële dreiging is. De vraag lijkt niet te zijn óf het gebeurt maar wanneer het jouw bedrijf overkomt. Ligt er een noodplan klaar als het gebeurt?

Tijdens dit event komen bovenstaande vragen uitgebreid aan bod.

Het event over cybersecurity in de maakindustrie

Op woensdag 9 oktober 2019 organiseert FHI haar eerste Industrial Cyber Security event. U vindt er informatie over de uitdagingen en mogelijkheden op gebied van cybersecurity in de industrie. Het centrale vraagstuk van dit jaar is: “Hoe maak ik mijn bedrijf cyber secure?”

Hierbij komen de basale stappen, user cases, awareness en acceptatie (wat, wanneer, wie, hoe) aan de orde. En ook de vraag: “hoe overtuigen we gebruikers van de noodzaak om vooruit te denken?”.

Lezing: 'Legacy & Security: Hoe kun je verouderde systemen beveiligen?'

Actemium verzorgt tijdens dit event de lezing: ‘Legacy & Security: Hoe kun je verouderde systemen beveiligen?’.
Onder het motto “Het werkt; niet meer aankomen!” zijn op de meeste systemen in de productieautomatisering geen updates doorgevoerd. Bovendien zijn netwerken alsmaar uitgebreid, o.a. met een internetverbinding voor remote support, zonder een ontwerpstrategie die security serieus neemt. Het resultaat is een fabriek vol met verouderde software, die vanuit security perspectief lijkt op een gatenkaas. De realiteit is dat er vaak op korte termijn geen budget is om alles te vernieuwen. Gert Ippel, Business Consultant en Cybersecurity expert, geeft tijdens deze lezing een aantal praktische oplossingen die eenvoudig te realiseren zijn. 

Reserveer een moment in uw agenda om deze lezing bij te wonen. Deze vindt plaats van 12.00 – 12.25 uur.

Bekijk hier het volledige dagprogramma van het Industrial Cyber Security event.

Praktische informatie

Evenement
Industrial Cyber Security event 2019

Datum
Woensdag 9 oktober 2019
van 9.00 – 17.00 uur

event Cyber Security
de Basiliek

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Je bent op zoek naar praktische oplossingen voor Cyber Security in de industrie

Aanmelden?

Schrijf jezelf direct in voor gratis toegangskaarten.

Heb je vragen? Bel +31 (0)88 83 18 999.

Tot ziens in Veenendaal!

Meer informatie over de lezing? Neem contact op.
Gert Ippel
Consultant Industrial Cybersecurity - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 40 48 65 66