Actemium meets Axians, samen in beweging

Dagelijks werken onze specialisten aan de beste oplossingen met de juiste technologie als antwoord op al uw vragen. 
Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt, optimaliseert en onderhoudt uw industriële processen. Dit doen wij met passie voor techniek, een marktgesegmenteerde aanpak en kennis van uw processen, met onze Solutions & Services for Industry.

Tot zover niets nieuws…

Maar wat als wij onze Solutions & Services for Industry nu eens verrijken met de kennis vanAxians van ICT-oplossingen als IoT, Big Data, Cloud, Data Management en Security om u nog beter te helpen bij het bereiken van uw doelen en he t verhogen van uw prestatie?

Actemium én Axians organiseerde daarom een interactieve sessie voor de twee merken. Een geweldige dag met meer dan 50 betrokken managers van beide merken, 15 workshops en interactieve presentaties. Deze dag stond in teken van kennis en ervaring uitwisselen, het vinden van synergie én het genereren van nieuwe ideeën!

Zo werken beide merken van VINCI Energies samen aan innovatieve en efficiënte oplossingen. Wij blijven in beweging. Niet alleen door kansen te zien, maar door ze te creëren. Voor al uw vragen van vandaag, maar zeker ook uw vragen van morgen!