Webinar 19 November: “IoT & Data voor veilige truck-trailer combinaties; De klant aan het woord”

Iedere dinsdag en donderdag in november organiseren Actemium, Axians en Bostec inspirerende onlinesessies. In deze Industry Live Sessions staan de uitdagingen voor de industrie vanuit de digitale transformatie centraal. Een aansprekend voorbeeld van deze digitale transitie is Trailersync: een innovatief concept voor het veilig manoeuvreren met truck-trailercombinaties. Op 19 november vertellen de hoofdrolspelers in een webinar het verhaal achter dit product van start-up Boostphysics.

Het terugdringen van schades en ongelukken. Dat is het doel van Trailersync; een datagedreven product met IoT-technologie onder de motorkap, gebaseerd op ultrasoon sensoren. Max de Feber, samen met zijn vader Rob oprichter van Boostphysics, ontwikkelde dit unieke systeem in samenwerking met onder andere Actemium en Axians. Max de Feber vertelt tijdens het webinar hoe zijn eerste idee steeds meer vorm kreeg en komend jaar voor een flinke positieve impuls op het vlak van verkeersveiligheid zorgt.

Partnership
Na een uitgebreide zoektocht naar ontwikkelpartners om samen het avontuur mee aan te gaan, vonden vader en zoon de juiste match bij Actemium. Niels van Zon, manager businessunit EMS, legt tijdens het webinar uit hoe hun embedded soft- en hardware-oplossingen hebben bijgedragen aan het engineeringstraject. Axians, net als Actemium onderdeel van VINCI Energies, sloot tijdens de ontwikkelfase aan als IoT-system integrator. Vanuit zijn rol als sales- en operationsmanager gaat Raymond Janssen in op de meerwaarde van een eigen bewezen IoT-platform MAESTRO.

Aanmelden
De onlinesessie ‘IoT en data voor veilige truck-trailercombinaties’ start donderdag 19 november om 13.00 uur. Een informatief en inspirerend webinar voor transportbedrijven, en voor industrieën die graag met IoT- en datagerelateerde oplossingen aan de slag willen gaan. Deelname is gratis en inschrijven kan eenvoudig via: https://register.gotowebinar.com/register/8298605102104020239.