Home Samen in beweging Klantverhalen Meebewegen in de 1,5 meter-samenleving, zo doen we dat!
Meebewegen in de 1,5 meter-samenleving, zo doen we dat!
Samen in beweging tag corner

Ja, de wereld is voortdurend in beweging. Verandering is de enige constante. Dat zijn we wel gewend bij Actemium, het merk van VINCI Energies gericht op industriële processen. Maar sinds half maart werd het toch echt wel even anders. Ineens werden we geconfronteerd met diverse gedragsregels die erop gericht zijn het om besmettingen te voorkomen. En hoe zorg je nu voor business continuïteit op een verantwoorde manier?

De digitale transformatie die we binnen VINCI Energies hebben ondergaan zorgt er nu voor dat we goed kunnen werken en onze dienstverlening dagelijks continueren. We doen er alles aan om dit op gelijke voet te continueren, daar waar nodig doen we een stapje extra omdat we begrijpen dat het een bijzondere situatie is voor iedereen. Uiteraard gebruiken we daarin de mogelijkheden van de technologie voluit.

Hart van de organisatie
VINCI Energies en haar merken  volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus natuurlijk op de voet en hanteren in Nederland daarbij de richtlijnen en het advies van de overheid en het RIVM. “Op alle mogelijke manier informeren wij onze medewerkers over deze ontwikkelingen. De gezondheid van onze medewerkers vormen daarin de kern, in het hart van de organisatie”, vertelt Carla Uijtewaal. “Zij staan immers voorop in de samenwerking met klanten, partners en leveranciers, aldus de communicatiemanager van VINCI Energies Nederland.

Samen in beweging  
Binnen de industrie is er geen ruimte voor stilstand. De business units van Actemium hebben en voelen een sociale en economische verantwoordelijkheid. Als wendbare industriële partner ligt daar nu juist onze kracht.

Samen gaan we op zoek naar creatieve en innovatieve oplossingen om onze klanten te ondersteunen. Deze oplossingen creëren we vanuit verschillende disciplines, thema’s en klantvragen. Continuïteit staat hierbij voorop en met, indien gewenst, een minimale fysieke aanwezigheid op locatie in overeenstemming met de continuitsplannen van onze klanten.

Op alle mogelijke manier informeren wij onze medewerkers over deze ontwikkelingen. De gezondheid van onze medewerkers vormen daarin de kern, in het hart van de organisatie.

Bekijk de video!

Beweging is vooruitgang. Vooral in deze uitdagende tijd. Alles op alles om juist nu de industrie vooruit te duwen.

Levend te houden. Veiligheid en gezondheid op het allerhoogste niveau. Alleen zo maken we verantwoorde stappen. Die kansrijke industriële toekomst is er nog steeds. Samen met Actemium blijf je in de race. Beweeg je mee? 

De verhalen direct in je mailbox

Voor iedere industriële uitdaging creëren we een slimme oplossing. Via ‘Samen in beweging’ delen we onze verhalen, oplossingen en ervaringen. Je leest hoe we samen met onze klanten invulling geven aan actuele vraagstukken en thema’s.

Wil je nieuwe verhalen rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Vul dan het formulier in.

* verplicht
Privacystatement