Home Samen in beweging Klantverhalen Omdat goede back-up & restore in minder downtime resulteert
Omdat goede back-up & restore in minder downtime resulteert
Samen in beweging tag corner

Dat bedrijven zich doelbewust focussen op hun core business is helemaal van deze tijd. Dan lijkt het vanzelfsprekend om óók zaken te outsourcen, zoals het maken van back-ups. Maar hoe slim is dit? Behoud je dan nog genoeg bewegingsvrijheid om in lastige situaties snel te kunnen acteren? Client Manager van Actemium John van Luijn over het belang van goed geregelde back-up & restore.

De relevantie van goede back-ups lijkt de afgelopen jaren een beetje naar de achtergrond te verdwijnen, merkt John van Luijn. “En dat terwijl je er in veel situaties wél op moet kunnen terugvallen. Bijvoorbeeld als je bij een ongeplande stop snel de productie wilt hervatten. De time-to-market is steeds korter. Alleen al dat gegeven maakt downtime duur. Het geeft meteen aan hoe belangrijk het is om snel de beschikking te hebben over de juiste gegevens.”

Opgelucht ademhalen
En zo zijn er nog veel meer onvoorziene situaties, waarbij snel vindbare data voor opluchting zorgt. Van een probleem in een voedingskabel, een computer met een blauw scherm, tot een cyberaanval van buitenaf.  John van Luijn: “Meer dan genoeg redenen om jezelf af te vragen hoe je je back-ups wilt regelen en bij wie je deze verantwoordelijkheid neerlegt.”

Dit zijn de basisvragen
Om tot de juiste antwoorden te komen, is een aantal basisvragen van belang. “Wat is voor jou bijvoorbeeld een realistische en acceptabele hersteltijd? Weet je überhaupt waar je back-ups kunt vinden van alle applicaties en licenties? Hoe ga je om met versiebeheer en met welke interval sla je de back-ups op? Test je regelmatig de restore met een back-up? Sla je de data op binnen je lokale netwerk, of ook in de cloud.”

Bekijk de video!

Beweging is vooruitgang. Vooral in deze uitdagende tijd. Alles op alles om juist nu de industrie vooruit te duwen.

Levend te houden. Veiligheid en gezondheid op het allerhoogste niveau. Alleen zo maken we verantwoorde stappen. Die kansrijke industriële toekomst is er nog steeds. Samen met Actemium blijf je in de race. Beweeg je mee? 

Core business?
Onze overtuiging? Hoe meer inzicht je hebt in de manier waarop je back-ups & restore regelt, des te sneller en beter je op onverwachte situaties kunt reageren. “Vandaar ook dat we bewust met onze klanten naar dit thema kijken. Hier blijkt voor veel bedrijven veel winst te behalen. Dit kunnen we doen met MDT Autosave. Wij zijn geregistreerd partner van MDT. Hiermee kunnen wij zorgdragen voor een correcte backup ed. Goede back-up & restore blijkt meer core business te zijn dan velen dachten.”

Goede back-up & restore blijkt meer core business te zijn dan velen dachten.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over goede back-up & restore
John van Luijn
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 30 42 95 71
Ronald Blokker
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 15 42 63 58

De verhalen direct in je mailbox

Voor iedere industriële uitdaging creëren we een slimme oplossing. Via ‘Samen in beweging’ delen we onze verhalen, oplossingen en ervaringen. Je leest hoe we samen met onze klanten invulling geven aan actuele vraagstukken en thema’s.

Wil je nieuwe verhalen rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Vul dan het formulier in.

* verplicht
Privacystatement