Home Samen in beweging Klantverhalen Samen voor een snellere, efficiëntere en toekomstbestendige fabriek!
Samen voor een snellere, efficiëntere en toekomstbestendige fabriek!
Samen in beweging tag corner

Efficiëntie, wendbaarheid en betrouwbaarheid, daar ben je naar op zoek. Maar wél met de huidige digitale mogelijkheden. Trends als Sustainability, Data Analytics, IoT, Digital Twin of Augmented Reality mogen vandaag de dag niet meer ontbreken als we het hebben over een toekomstbestendige fabriek. Dat vraagt om samenwerking binnen, maar ook buiten onze organisatie. Onlangs hebben we een partnerschap opgestart met PLIXXENT, een organisatie die zich richt op innovatieve technologieën gebaseerd op polyurethaan en samen met ons Industrie 4.0 naar een hoger niveau wil tillen.

Slimme industriële oplossingen

Client Manager Bert Staal vertelt over deze samenwerking: “Dagelijks houden wij ons bezig met slimme industriële oplossingen die duurzaam , veilig en efficiënt zijn. We spelen graag in op trends en ontwikkelen onze expertise zodat deze op verschillende manieren is in te zetten. Om ons in te kunnen zetten voor digitalisatie is juist de samenwerking met PLIXXENT heel erg waardevol. Zowel voor het meedenken over de beste oplossingen voor de eindklant, als het samen werken aan de toekomstbestendige fabriek”.

Business Engineering Partner

Plant Design vormt de schakel tussen management en innovaties en heeft een hele belangrijke rol bij het ontwerpen van je gehele fabriek. Technologische innovaties grijpen diep in op je dagelijkse procesvoering. “De samenwerking met PLIXXENT betekent voor ons een verbreding van de oplossingen die wij onze klanten kunnen bieden als het gaat om Plant Design”, aldus Bert Staal. “Vanuit onze business unit gericht op Plant Design richten wij ons op elk stadium van jouw Plant Life Cycle. Als Business Engineering partner zijn we gewend om mee te denken binnen alle facetten van je fabriek. Niks wordt aan het toeval overgelaten en wat voor jou belangrijk is, verdient de beste aandacht.”

Samen = beter

Zoals te zien valt op de foto is het een erg vriendelijke samenwerking. Al lachend wordt het partnercontract door beide heren getekend. Op naar een toekomstbestendige fabriek, samen.