Home Samen in beweging Klantverhalen Waarom verhuizen eigenlijk heel leuk is
Waarom verhuizen eigenlijk heel leuk is
Samen in beweging tag corner

Ze zeggen dat verhuizen één van de meest ingrijpende gebeurtenissen is in het leven. Je hebt vast wel eens zo’n statistiekje voorbij zien komen. Het is ook best spannend allemaal. Dozen inpakken, afscheid nemen van je vertrouwde plek. Het klinkt best dramatisch, maar als je dit samen doet, kan verhuizen ook gewoon heel leuk zijn. En wel om verschillende reden.  

Costerweg wordt Poort van Veghel

De business units die gevestigd zijn aan de Costerweg in Veghel gaan verhuizen richting Poort van Veghel! Dat is best even wennen want na circa 40 jaar was “de Costerweg” toch wel een begrip geworden. Niet alleen voor onze medewerkers maar natuurlijk ook voor onze klanten en partners. Maar het was nodig.

Een beetje stilletjes

De eerste twee business units zijn inmiddels verhuisd van de Costerweg naar de Poort van Veghel. Een beetje stilletjes want zij zijn pas de eerste twee. Later volgen de andere business units van de Costerweg. Bovendien staat er ook nog nieuwbouw op de planning. Business Unit Manager Mathieu Vissers ligt toe: “Expansie van onze netwerkorganisatie vroeg om deze uitbreiding. Met deze stap zijn we echt goed voorbereid op onze toekomst. Het biedt ons de ruimte en de mogelijkheden die we graag willen.”

Nieuwe omgeving, nieuwe energie

“Zoals gezegd, onze twee business units hebben de primeur te pakken”, zo vertelt Business Unit Manager Kurt Bergwerff enthousiast.  “Deze moderne kantoorruimten aan de Poort van Veghel hebben een prachtige uitstraling en zijn bovendien direct gelegen aan de A-50. De kantoren zelf zien er echt super uit, kortom het geeft ons nieuwe energie!”

Deze moderne kantoorruimten aan de Poort van Veghel hebben een prachtige uitstraling en zijn bovendien direct gelegen aan de A-50.

Zet je carrière in beweging!
Wil jij werken in een grote internationale organisatie, die toch lokaal aanvoelt? Dan is Actemium de juiste plek voor jou! We werken voor verschillende opdrachtgevers in de industrie. Van brouwerijen tot aan oliemaatschappijen. En van farmaceutische bedrijven tot aan de chemische industrie.

Klein officieel moment

“Later, als alle business units van de locatie Costerweg zijn verhuisd naar de Poort van Veghel volgt er een officiële opening. Nu hebben we er maar even kort bij stil gestaan. Er is nog veel te doen voor de officiële opening. We hebben echt nog veel te vertellen de komende tijd en dat zullen we ook doen, dat is beloofd!”, aldus Mathieu Vissers.

Later, als alle business units van de locatie Costerweg zijn verhuisd naar de Poort van Veghel volgt er een officiële opening.

Veel beweging dus

Het bezoekadres is dus voor deze twee business units gewijzigd. De overige business units van de Costerweg volgen later. Weten welke business unit nu waar zit? Uiteraard houden we dit natuurlijk keurig bij in het overzicht van business unit op onze contactpagina.

Lees hoe we samen met onze klanten invulling geven aan actuele vraagstukken en thema’s.