Home Samen in beweging Klantverhalen Zet je technische carrière bij ons in beweging
Zet je technische carrière bij ons in beweging
Samen in beweging tag corner

Onderzoek wijst uit dat de baankansen binnen de (elektro)techniek ontzettend hoog zijn. Zowel op HBO als op MBO niveau. Je bent verzekerd van een mooie baan. “En als je het dan ook nog eens belangrijk vindt dat je de ruimte krijgt om je stem te laten horen, dan is dit een werkplek waar je tot je recht komt”, weet Nienke Dollee, adviseur arbeidsmarktcommunicatie. De lokale wereldspeler Actemium is op zoek naar technisch specialisten op alle niveaus.

Allereerst goed om te weten: de techneuten van Actemium zijn over het algemeen meer dan tevreden. “Een mooi bewijs hiervan zijn onze vele lange dienstverbanden. Daar waar op veel andere plekken om de twee tot drie jaar van baan gewisseld wordt, vieren veel van onze medewerkers hun twintig- of 25-jarig jubileum. Voor ons een teken dat onze medewerkers zich hier thuis voelen.”

Laat je stem horen

Nienke Dollee hoeft niet lang na te denken waarom techneuten zich graag voor een lange periode aan Actemium verbinden. “Dat heeft alles met onze bedrijfscultuur te maken. Of je nu client manager, monteur, software- of hardware engineer bent; wij zijn benieuwd naar jouw wensen, drijfveren en oplossingen. Je krijgt alle ruimte om je vrij binnen onze organisatie te bewegen en je bevindingen aan ons te laten horen. Natuurlijk zijn er kaders en basisprincipes, maar je bent vooral zelf verantwoordelijk om je loopbaan van de beste inhoud te voorzien.”

Onze klanten ken je bijna zeker

Je werkt hier niet voor de eerste de beste klanten. Dat biedt de nodige uitdaging. Nienke Dollee: “Actemium is industrieel partner van veel aansprekende Nederlandse bedrijven. We zijn onder andere actief in food, beverage, chemie, olie & gas en de farmacie. Er is ons alles aan gelegen om altijd en overal industriële impact leveren. Jij staat aan de basis van deze krachtige oplossingen. Jouw expertise is nodig om het sterke merk dat we zijn op de beste manier te vertegenwoordigen.”

Wereldwijd, maar toch vertrouwd netwerk

Het mooie is dat je in jouw functie je eigen ondernemer bent, maar dat je tegelijkertijd wél een heel team achter je hebt staan. “Actemium is het merk van VINCI Energies gericht op industriële processen. Het Actemium netwerk bestaat uit 23 business units. Dan maken we ook nog eens onderdeel uit van een wereldwijd netwerk. Dit betekent dus dat je bij een grote internationale organisatie met veel slagkracht komt te werken. Tegelijkertijd voelt je eigen werkomgeving heel vertrouwd aan, omdat je onderdeel uitmaakt van een lokaal team.”

Het mooie is dat je in jouw functie je eigen ondernemer bent, maar dat je tegelijkertijd wél een heel team achter je hebt staan.

Zet je carrière in beweging!
Wil jij werken in een grote internationale organisatie, die toch lokaal aanvoelt? Dan is Actemium de juiste plek voor jou! We werken voor verschillende opdrachtgevers in de industrie. Van brouwerijen tot aan oliemaatschappijen. En van farmaceutische bedrijven tot aan de chemische industrie.

Vacatures op alle niveaus

Kortom: je gaat je als technisch specialist richten op uitdagende projecten voor aansprekende organisaties waarvan je de naam zo goed als zeker kent. “We zijn een gezonde organisatie die groeit, én dus zijn we altijd op zoek naar specialisten in met name de elektrotechniek. We zijn geïnteresseerd in starters, ervaren krachten en hbo- en mbo-stagiairs.”

We zijn een gezonde organisatie die groeit, én dus zijn we altijd op zoek naar specialisten in met name de elektrotechniek.

Ook een ‘vakidioot’?

Volgens Nienke Dollee is Actemium de perfecte plek voor ‘vakidioten’ met een ondernemend karakter. “Nogmaals, je krijgt hier alle vrijheid om je eigen koers te varen. Los vooral dingen op een innovatieve en efficiënte manier op. We waarderen het enorm als jij met je eigen unieke stem bijdraagt aan de ontwikkeling van ons merk en van onze klanten. Hier gaan alleen maar nieuwe kansen uit voortkomen. Wie goed werk levert en door wíl groeien, ervaart hier namelijk veel ruimte voor. Je bepaalt je eigen loopbaan.”

Laten we kennismaken!

Ben je nieuwsgierig naar ons geworden en heb je zin om jouw technische carrière (verder) in beweging te zetten? “We maken graag kennis”, stelt Nienke Dollee. “We hebben door heel Nederland mooie vacatures. Neem contact met ons op en dan gaan we samen op zoek naar de best bij je passende baan.”