Home Beverage Nieuws Bezoek Actemium op BrauBeviale

Bezoek Actemium op BrauBeviale

Beverage tag corner

U wil een efficiënte en flexibele productieomgeving? Bezoek dan de BrauBeviale en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied Beermix & drankenproductie, mechanical engineering, installatie & services.

BrauBeviale

Van 8 tot en met 10 november vindt de BrauBeviale 2016 plaats in Nürnberg: het internationale platform voor de brouwerij- en drankenindustrie. De BrauBeviale stelt de procesketen van de volledige drankenindustrie centraal. Producenten en leveranciers van zowel bier, frisdrank, vloeibare zuivelproducten, wijn, schuimwijn als sterke dranken vinden er hun gading. Bovendien komt ieder aspect aan bod, van grondstof en technologie tot logistiek en market

Actemium

Vanuit ervaring en multidisciplinaire knowhow biedt het internationale Actemium-netwerk klantspecifieke oplossingen en expertise voor zowel de proces- en de softwarecomponent van projecten in Beermix & drankenproductie, inclusief mechanical engineering, installatie & services.

Binnen de scope van een smart industry begeleidt Actemium u eveneens in de transformatie naar de Factory of the Future: zo bent u voorbereid op de uitdagingen die de toekomst biedt en haalt u het maximum uit de actuele én toekomstige innovaties.

Kom onze oplossingen voor eco productie, self-learning CIP, Big Data en Smart Coaching ontdekken in hal 7 – stand 421.

Voor meer informatie over onze deelname kunt u contact opnemen met:
Michiel van Vlijmen
Global Business Developer Beer and Beverage - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 20 66 83