Gecertificeerd voor PCS neo

Als eerste in Nederland hebben onze collega’s Jos Kapteijns en Bernard Wagenaars de training voor het nieuwe Siemens DCS-systeem PCS neo gevolgd bij Siemens in Karlsruhe. Jos en Bernard zijn vanaf nu gecertificeerd hiervoor. Van harte gefeliciteerd heren!

SIMATIC PCS neo is het nieuwe webgebaseerde (HTML5) procesbesturingssysteem met object-georiënteerd datamanagement. Dit systeem word door Siemens voorlopig naast het vertrouwde SIMATIC PCS7 systeem gepositioneerd.

Certificate of Achievement Jos Kapteijns
Certificate of Achievement Bernard Wagenaars

Demonstratie chemische fabriek met PCS neo

Op dit moment wordt bij Actemium onze ‘chemische fabriek’ in het Edulab in Veghel geschikt gemaakt voor SIMATIC PCS neo waarmee wij een unieke pilot plant beschikbaar hebben voor geïnteresseerden in dit nieuwe besturingssysteem.

Jos en Bernard ondersteunen nu onze klanten bij het bepalen wat SIMATIC PCS neo voor hen kan betekenen met een live demo in ons Edulab!

Deelnemers training PCS neo
Op de foto: persoon 3 Bernard Wagenaars (Actemium), persoon 5 Jos Kapteijns (Actemium)

Meer weten of een demo?

Wil je meer weten over wat PCS neo voor je kan betekenen of wilt je een demo, wij denken er graag over mee! Stel daarom je vraag.

Bart Verburg
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 54 38 48 62

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.