Home Manufacturing Nieuws Nieuwe totaaloplossing met inspectie door cobot of robot ter verbetering productieproces
respect en waardering voor engineering en het inspireren van anderen voor wetenschap en techniek

Nieuwe totaaloplossing met inspectie door cobot of robot ter verbetering productieproces

Manufacturing tag corner

Automatisering en integratie van techniek in bestaande (productie)processen is in het huidige tijdperk niet weg te denken. Robotisering speelt een grote rol in de vraag vanuit de industrie. Hoe kunnen bedrijven besparen op materialen of loonkosten, processen versnellen en accurater produceren? Actemium laat tijdens de beurs ‘Vision, Robotics & Motion 2019’ in Veldhoven zien wat de oplossing hiervoor is.

Kwaliteitsinspectie door middel van een cobot

Voor de ‘Vision, Robotics & Motion’-beurs ontwerpt en realiseert Teun van Kerckhoven, afstudeerder bij Actemium, een opstelling met een geautomatiseerde kwaliteitsinspectie door middel van een cobot gekoppeld aan een MES-systeem. Deze opstelling laat zien hoe inzicht verkregen kan worden in het productieproces in combinatie met productkwaliteit. In geval van afwijkingen kan de productie automatisch en tijdig bijgestuurd worden.

Wij ontvangen u graag op 12 en 13 juni op onze stand, nummer 112, om bij te praten en u deze nieuwe oplossing te laten zien. We bespreken graag met u hoe een op maat gemaakte totaaloplossing met inspectie door een cobot uw productieproces verbetert.

Cobot
Een opstelling met een geautomatiseerde kwaliteitsinspectie door middel van een cobot gekoppeld aan een MES-systeem.

Meer weten over deze kwaliteitsinspectie door middel van een cobot ?

We denken graag met u mee over wat cobots voor uw organisatie kunnen betekenen. 

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 999.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten heeft. Via bovenstaande checkbox geeft u akkoord op het verwerken van uw persoonsgegevens.