Home Manufacturing Nieuws Vakbeurs Vision, Robotics & Motion 2019
de toekomst van mens-robot samenwerking in de maakindustrie

Vakbeurs Vision, Robotics & Motion 2019

Manufacturing tag corner

De vakbeurs Vision, Robotics & Motion is hét jaarlijkse evenement over Robotica. Dit jaar ligt de focus op de toekomst van mens-robot samenwerking in de maakindustrie. Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machineautomatisering. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord: de robot niet als vervanger, maar als directe collega. Kom langs en laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs in de Benelux op het gebied van het automatiseren van discrete productieprocessen. Of u nu eindgebruiker bent van een automatiseringsoplossing of integrator van componenten: tijdens Vision, Robotics & Motion vindt u laatste ontwikkelingen en ontdekt u welke mogelijkheden de nieuwste technologieën u bieden. Internationale sprekers en exposanten delen de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, cobots, 3D-vision, multi-spectrale camera’s, visualisatie en virtualisatie, energiebesparing, predictive maintenance, big data en het industrial internet of things. Speciale aandacht gaat dit jaar naar toepassingen in food en pharma, systems engineering, de samenwerking tussen mens en robot in de productie-omgeving en logistieke toepassingen. Bezoek de lezingen, het demoplein en de netwerkmomenten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vision, robotics en motion.

Bezoek onze stand

Wij ontvangen u graag op onze stand 112 om bij te praten over de ontwikkelingen binnen uw bedrijf en branche. Graag bespreken hoe we samen uw uitdagingen en doelstellingen binnen uw productieproces kunnen aanpakken.

Praktische informatie

Evenement
Vakbeurs Vision, Robotics & Motion 2019

Datum
12 en 13 juni 2019

Locatie
NH Conference Centre Koningshof,  Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Tijd
9.30 – 17.00 uur

Kosten
Gratis toegang

Voor wie
Van eindgebruikers van een automatiseringsoplossing tot integrators van componenten

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten.

Heb je vragen? Bel +31 (0)888 318 999.

Tot ziens in Veldhoven!