Beste technisch leerbedrijf Zeeland 

We zijn apetrots op het feit dat onze vestiging in Goes door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is uitgeroepen tot beste technisch leerbedrijf van Zeeland.

Het is een enorm compliment om te zien dat onze werkwijze zijn vruchten afwerpt. Een prachtige mijlpaal die we te danken hebben aan onze enthousiaste mentoren en coaches die met hun onvoorwaardelijke inzet en begeleiding van elke leerling een volwaardig monteur of technician maken.

Onze methodiek voor het actief begeleiden van leerlingen en het opvolgen van de behaalde resultaten met Xebic is uniek. Onze leerlingen krijgen de vrijheid om zich te ontplooien op een manier waarbij ze zelf de verantwoordelijkheid dragen voor hun toekomst.

“Actemium neemt mij serieus”

Saskia Oosterbeek is een van onze leerlingen en studeert en werkt als BBL-leerling bij Actemium in Goes. “Ik krijg enorm veel vrijheid in mijn werk, wat ik erg prettig vind”, zegt Saskia. “Er loopt altijd een ervaren technician rond waar ik met vragen terecht kan, iedereen helpt me dan ook graag”, vertelt ze enthousiast. “Binnen Actemium zijn veel doorgroeimogelijkheden, zodat ik de komende jaren mijn ervaring kan uitbreiden. Ik word serieus genomen, ook al ben ik pas begonnen met het technische werk. Dat geeft mij een enorme boost!”

Meer weten?

Ben je benieuwd naar onze solutions en services? Bekijk dan onze website.