Home MES/MOMS Nieuws Infor neemt Lighthouse Systems over
Infor neemt Lighthouse Systems over
MES / MOMS tag corner

Infor, het cloudbedrijf voor de industrie, heeft op 27 oktober 2021 de overname aangekondigd van Lighthouse Systems, een toonaangevende leverancier van MES-software (Manufacturing Execution System) voor slimme productie. Het vlaggenschipproduct van het bedrijf, Shopfloor-Online™, helpt productiebedrijven bij het beheren en verbeteren van productieactiviteiten op het gebied van productie, kwaliteit, voorraad en onderhoud.

Tim Barber, bedrijfsdirecteur bij Lighthouse Systems, zei: “We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Infor om de operational excellence-initiatieven van onze productieklanten te bevorderen. We hebben 30 jaar ervaring met het leveren van MES-oplossingen aan discrete en procesfabrikanten over de hele wereld. Deze oplossingen zijn niet alleen essentieel om de productie efficiënt uit te voeren, ze zijn ook essentiële bouwstenen voor slimme productie en digitale transformatie.”

Het Shopfloor-Online-product van Lighthouse Systems maakt slimme productie mogelijk door alle productieactiviteiten in één centraal softwaresysteem te brengen, dat 24×7 toegankelijk is. Het systeem, dat in de cloud of op locatie kan worden ingezet, verbindt de fabriek met een enkele thread van kritieke gegevens die toegankelijk is op de werkvloer en in de hele onderneming.

Lees hier het volledige persbericht. Heb je hier vragen over neem contact op met Roland Pluym.

Roland Pluym
Client Manager segment Manufacturing and Water solutions - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 67 27 88