Home Plant Design Nieuws 5 redenen waarom fabrieken zouden moeten samenwerken met een Business Engineering Partner
5 redenen waarom fabrieken zouden moeten samenwerken met een Business Engineering Partner
Plant Design tag corner

Onze Plant Design experts in Veendam en Zwolle dragen zorg voor de totale Plant Life Cycle Engineering; Advice - Design - Build - Maintain

Efficiëntie en wendbaarheid, daar ben je naar op zoek! En dat is precies wat wij als Business Engineering Partner kunnen bieden! Samenwerken met verschillende partijen, vastlopende communicatie en onnodige vertraging van processen, dat komt geen enkele fabriek ten goede. Wij denken graag in oplossingen en kunnen als Business Engineering Partner een belangrijke bijdrage leveren aan verduurzaming, operationele efficiëntie en continu verbetering. Dit zijn de 5 belangrijkste pijlers in onze dienstverlening:

 • Trends 2021
  Als Engineering Partner houden we de trends goed in de gaten en spelen hierop in door onze expertise te ontwikkelen die op verschillende manieren inzetbaar is. Denk bijvoorbeeld aan Sustainability, Data analytics, Industrial IoT, Digital Twin of Augmented Reality. Allemaal trends die aan de orde van de dag zijn. Wij nemen deze expertise mee in alle facetten van jullie Plant Life Cycle als dit waarde toevoegt aan jouw Business.
 • Industriële oplossingen
  Met een onafhankelijk en gepassioneerd team van specialisten zijn wij altijd bezig om slimme industriële oplossingen te ontwikkelen die duurzaam, veilig en efficiënt zijn.
 • Team van specialisten
  Door het in huis halen van kennis en kunde op verschillende gebieden kunnen we alle facetten van een fabriek engineeren en de bouw en onderhoudsprocessen begeleiden waar nodig. Zo kunnen we zorgdragen voor de Conceptual Engineering, de Basic Engineering, de Detail Engineering en kunnen we deskundige begeleiding bieden bij de bouw, het opstarten en fine-tunen van de fabriek.
 • Verbindingen leggen
  Als expert in fabrieksinstallaties en door jarenlange ervaring kunnen we zorgen voor verbeteringen en verbindingen tussen het management, operatie en de techniek.
 • Verduurzamingstools
  Om je bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en in kaart te kunnen brengen hebben we een aantal expertise tools ontwikkeld:
  • CO2 Reductie Tool: quick scan die gericht is op verkleinen van de CO2 Footprint en behalen van winstgevendheid door duurzaamheid.
  • Act-to-the-Max workshop: online sessie om snel inzicht te krijgen in verbetering productiviteit, verduurzaming, veiligheid, kwaliteit en digitalisatie van jullie fabriek.
  • Compliance scan: heeft als focus je afnemers te bewijzen dat het product duurzaam en volgens de vereisten is geproduceerd.
  • Digital Operator Assistant Tool: voorspelbaarheid in produceren creëren.

Kortom, als Business Engineering Partner bieden we alle vakdisciplines onder één dak, er is aandacht voor Business Care, investeringsprogramma’s, Design en Build, Operate en Maintain en Compliance. En dát werkt, ook in jouw fabriek! Een kennismaking is zo geregeld, via deze button:

Voor ons is dit de eerste kennismaking met Actemium. We zijn aangenaam verrast door de geleverde service en expertise. Bovendien hebben we nu inzicht in onze quick wins.”

#Mark ter Weele – Teknos Nederland b.v.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal kunnen bieden, mede op het gebied van proces efficiëntie, verduurzaming en optimalisatie, lees dan HIER verder.

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw plant? Neem dan contact met ons op!
Martin van Hal
Business Unit Manager - Veendam / Zwolle
[javascript protected email address]
+31 (0)6 25 73 45 60