Home Plant Design Nieuws Actemium aanwezig op studentenbeurzen

Actemium aanwezig op studentenbeurzen

Afgelopen week heeft Actemium Veendam/ Zwolle zich gepresenteerd op twee verschillende studentenbeurzen. Dinsdag 12 november waren we aanwezig op het Windesheim college in Zwolle en donderdag 14 november op de Hanzehogeschool in Groningen. Beide beurzen zijn druk bezocht en door het meenemen van de robotarm trok de stand de nodige aandacht!

Op het Windesheim college in Zwolle wordt door HBO-ICT twee keer per jaar een bedrijvencontactdag georganiseerd, onder de naam #MeetYourFuture. Hier krijgen diverse bedrijven de gelegenheid om door middel van een beursstand in contact te komen met HBO-ICT studenten die op zoek zijn naar een stage- of afstudeerplek. Onze stand is goed bezocht en de nodige contacten zijn gelegd.  Op de beursvloer stonden verschillende foodtrucks opgesteld waar de standhouders en studenten allerlei lekkernijen konden halen. Om half vijf is de dag afgesloten met een hapje en een drankje.

Het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool organiseerde donderdag het evenement Engineering the Future, waar jonge Engineering professionals zich konden oriënteren op hun toekomst. Tijdens dit evenement is er met studenten gepraat over vacatures, stageplaatsen, afstudeerplaatsen en beroepsperspectieven. Naast de bedrijvenmarkt werden er diverse workshops georganiseerd door verschillende bedrijven. In Groningen deelden we een stand met een vertegenwoordiging van Omexom uit Assen.