Home Plant Design Nieuws Goede klantrelatie zorgt voor herhaalopdracht bij Actemium Zwolle/Veendam
Goede klantrelatie zorgt voor herhaalopdracht bij Actemium Zwolle/Veendam
Plant Design tag corner

"Een goede relatie met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Dit zorgt er regelmatig voor dat er met nieuwe opdrachten ook snel aan ons gedacht wordt!” aldus Pier de Haas, sr. Process Engineer/Consultant bij Actemium.

Zo ging het ook bij een klant in Almelo, waar we een aantal jaren geleden als partij zijn ingeschakeld om hun PID’s as built te maken. Door een goede afronding van het project en een goed onderhouden relatie met de klant zijn we benaderd voor het volgende project. Actemium Zwolle/Veendam is o.a. gespecialiseerd in Plant Design. Zij starten met het maken van een Plan van Aanpak voor de engineering en begeleiding ter uitbreiding van de site en om de investeringen vorm te geven. In eerste instantie zou het gaan om een nieuw tankenpark, maar de aanvraag is uitgebreid met het aanpassen van een bestaand tankenpark. Na afronding van het plan zal mogelijk verder een opdracht worden verstrekt.

Doordacht plan

Voor een goede uitvoering zal gestart worden met het schrijven van een Plan van Aanpak. Samen met de klant wordt geïnventariseerd welke werkzaamheden nodig zijn en wordt bepaald hoe dit het beste kan worden uitgevoerd. Gezien het karakter van het project is het een mooie uitdaging, waarbij misschien ook de mogelijkheid bestaat om EI&A uit te gaan voeren. Aangezien de goedkeuring van de investeringsbedragen is uitgesmeerd over de komende jaren, ligt er minder druk op de planning en kunnen we van start gaan met een goed doordacht plan.

Tevreden klant

Doorslaggevend in de keuze voor Actemium Zwolle/Veendam is onze goede verstandhouding met de opdrachtgever, onze pragmatische aanpak van projecten en onze specialisatie in Plant Design. Dit in combinatie met onze multidisciplinaire engineering met kennis van o.a. Atex en Sil. Pier de Haas: “We gaan er samen een fantastisch project van maken! Aan het einde van de rit willen we een tevreden klant, die ons ook bij de vervolgstappen weer inschakelt!”

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw plant? Neem dan contact met ons op!
Martin van Hal
Business Unit Manager - Veendam / Zwolle
[javascript protected email address]
+31 (0)6 25 73 45 60