Home Watermanagement Nieuws Actemium presenteert de Watermanagement App op de Waterinfodag!

Actemium presenteert de Watermanagement App op de Waterinfodag!

Watermanagement tag corner

Vormt de hoeveelheid aan informatiesystemen en onderstations een belemmering bij het snel verkrijgen van de juiste informatie? De oplossing hiervoor demonstreert Actemium op 31 maart met de Watermanagement App. Via de watermanagement app voor smartphones en tablets heb je alle informatie altijd en overal beschikbaar. Handig voor op kantoor, onderweg, thuis en in het veld.

CAW

Door het Centrale Automatisering Waterbeheersysteem (CAW) te koppelen aan de App, kan je onder meer gegevens over neerslag, waterstanden en waterkwaliteit van je eigen waterschap en dat van derden samenbrengen en gebruiken. De kracht van het systeem zit hem in de openheid, zowel bij het verzamelen van informatie, als de presentatie aan de gebruikers. Bezoek Actemium op stand 10, voor demonstraties en een persoonlijke toelichting.

De Waterinfodag

De Waterinfodag is een jaarlijkse congres met een beurs over de informatievoorziening in de watersector. Overheden, bedrijven en kennisorganisaties informeren elkaar over ervaringen, nieuwe ontwikkelingen en ambities.

De Waterinfodag is bedoeld voor medewerkers van overheden (waterschappen, gemeenten, provincies, Rijk), (waterleiding)bedrijven, kennisorganisaties en onderwijs die betrokken zijn bij de informatievoorziening in de watersector.

Medewerkers van waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en drinkwaterbedrijven hebben kosteloos toegang dankzij een bijdrage aan de Waterinfodag door het Waterschapshuis, STOWA, RWS-CIV en KPN.

Locatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

Inschrijven

Meer informatie over deelname vind je op http://waterinfodag.nl/

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over onze watermanagement oplossingen
Niels van Meggelen
Client manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 51 85 88 25
Gerard van Eijk
Project Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 831 89 02
U kunt ook gebruik maken van het contactformulier