Home Watermanagement Nieuws Internet of Things oplossing voor slimme watermeetnetten

Internet of Things oplossing voor slimme watermeetnetten

Watermanagement tag corner

Actemium en Axians werken nauw samen om de nieuwe Internet of Things technologie de nodige robuustheid te geven die voor infraprojecten noodzakelijk is.

De kennis van Axians op het gebied van watermeetnetten wordt aangevuld met bewezen informatietechnologie van Actemium, voor het noodzakelijke beheer en onderhoud van deze netten. Beide partijen leveren “data intelligence” oplossingen, waarmee informatie uit diverse systemen wordt gecombineerd in overzichtelijke dashboards. Deze dashboards verschaffen inzicht voor sturing, storingsanalyse en preventief onderhoud van technische objecten binnen het watersysteem.

Bezoek ons op stand 10 en 11 tijdens de Waterinfodag op 31 maart voor onze oplossingen op het gebied van:

  • Internet of Things beveiligde infrastructuren
  • Slimme meetnet oplossingen
  • Data Intelligence
  • Sturen op KPI’s
  • Storingsanalyse
  • Predictive maintenance

De Waterinfodag

De Waterinfodag is een jaarlijkse congres met een beurs over de informatievoorziening in de watersector. Overheden, bedrijven en kennisorganisaties delen ervaringen en informeren elkaar over nieuwe ontwikkelingen en ambities.

De Waterinfodag is bedoeld voor medewerkers van overheden (waterschappen, gemeenten, provincies en Rijk), (waterleiding)bedrijven, kennisorganisaties en onderwijs die betrokken zijn bij de informatievoorziening in de watersector.

Axians

Axians is al meer dan 20 jaar bezig met het verbinden van sensoren, elektronica en software. Onze ervaring zetten wij in om uw business vraag om te zetten naar een werkende oplossing en te helpen bij het waarmaken van uw doelstelling. Wij helpen met het inzetten van Industrial Internet of Things voor proces optimalisatie en kosten efficiency. We geloven dat het verschil hierin wordt gemaakt door de collega’s die onze oplossingen ontwerpen, implementeren of beheren.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over onze watermanagement oplossingen
Niels van Meggelen
Client manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 51 85 88 25
Gerard van Eijk
Project Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 831 89 02
U kunt ook gebruik maken van het contactformulier