Home Watermanagement Nieuws VINCI Innovation Award voor CAW mobiel watermanagement

VINCI Innovation Award voor CAW mobiel watermanagement

Watermanagement tag corner

CAW mobiel voor watermanagement wint de Special Jury Prize bij de VINCI Innovation Awards. Het Centrale Automatisering Water (CAW) systeem bestaat al ruim 15 jaar en is door Actemium ontwikkeld voor 4 waterschappen ten behoeve van het monitoren en beheren van het waterpeil en de kwaliteit van het oppervlaktewater in de lager gelegen gebieden van Nederland.

Mobiele oplossing

Actemium heeft de software voor een mobiele oplossing ontwikkeld. Hierdoor kunnen geautoriseerde medewerkers van de waterschappen het beheer en de monitoring van de waterinfrastructuur uitvoeren vanaf elk device, op elk moment en vanaf elke plek. De vier waterschappen werken allemaal met dezelfde mobiele oplossing.

Innovatie

Bart Selten: “We hadden wel even een zetje nodig om deze innovatie in te dienen. We bedenken namelijk iedere dag de mooiste oplossingen voor onze klanten, innovatie zit in onze genen! Deze oplossing is geboren uit de kracht om onszelf te ontwikkelen, te groeien in de technische mogelijkheden en mee te denken in de uitdagingen van onze klanten. We zijn zeer tevreden over het resultaat, net als onze klanten. Die hebben het direct omarmd en in gebruik genomen. Reden om deze ontwikkeling te delen in deze competitie.”

VINCI Innovation Award

Iedere twee jaar organiseert VINCI deze competitie om kennis te delen en succesvolle ideeën uit de dagelijkse praktijk te belonen.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over onze watermanagement oplossingen
Roland Pluym
Client Manager segment Manufacturing and Water solutions - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 67 27 88
Gerard van Eijk
Project Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 831 89 02
U kunt ook gebruik maken van het contactformulier