Powering innovation, driving technology

Dit maakt Actemium Elektronica de ideale partner voor de semiconductor-industrie

In korte tijd een aantal geavanceerde testboards tot je beschikking hebben voor de productie van een gloednieuwe chip of CAN-bus. Of juist meerdere keren per jaar een enkele print of middelgrote oplages copy exactly laten produceren. Actemium Elektronica weet wat de markt vraagt. Daardoor zijn we flexibel in staat om jou als ontwikkelaar in de semiconductor-industrie breed van dienst te zijn. Bovendien hebben we de specialistische kennis en ervaring in huis om te voldoen aan jouw technologische en kwaliteitseisen. Lees hoe we jou ontzorgen.

Korte doorlooptijden voor de productie van testboards 

Wij begrijpen hoeveel tijd en middelen er gemoeid zijn met de ontwikkeling van bijvoorbeeld een marktspecifieke CAN-bus of chip. Dat je zo min mogelijk tijd wilt verliezen tussen de ontwikkeling en het in productie nemen. En hoe belangrijk het is dat elk product aantoonbaar getest en gevalideerd uit de lijn komt. Reken bij ons op een korte doorlooptijd voor de productie van de geavanceerde testboards.

Een offerteaanvraag beantwoorden we binnen een week. Vanaf de orderbevestiging doorlopen we in 4 tot maximaal 8 weken het hele proces:

  • de inkoop en logistieke handling van componenten;
  • de elektronische en mechanische assemblage – geautomatiseerd én handmatig – volgens tekening en documentatie;
  • de optische en visuele eindinspectie;
  • de levering.

Extra interessant: onze engineers werken graag samen met jouw specialisten aan de ontwikkeling van de boards. Zo profiteer je meteen in het voortraject van onze kennis en ervaring.

Prototypes en complete traceability

Ontwikkel je prints voor de aansturing van high-end machines voor bijvoorbeeld semicon-productielijnen? Dan produceren we op basis van jaarorders en jouw rolling forecast. Reken op levertijden tussen de 8 en 12 weken. Goed om te weten: prototypes kunnen we in 2 weken maken, mits de materialen beschikbaar zijn. We beheersen onze processen tot in de kleinste details. Zo garanderen we je telkens weer copy exactly en volledig traceerbaar geproduceerde prints.

Meer elektronicaoplossingen op maat

Onze dienstverlening voor de semiconductor-industrie gaat nog veel verder. Denk aan de ontwikkeling van klantspecifieke testboards voor het ontwikkelen, kwalificeren en testen van nieuwe semiconductorproducten. We hebben alle expertise in huis om dit soort specifieke elektronica technisch te produceren voor een marktconforme prijs. Maar we gaan graag een stap verder door mee te denken in het ontwikkelproces. Zo komen we samen met jouw engineers in korte tijd tot een hoogkwalitatieve én produceerbare maatwerkoplossing.

 

Focus op de klant

In onze compacte flexibele businessunit werken we met klantteams: we focussen niet op een productsoort, maar altijd op jou als klant. Groeit jouw business, dan groeit ons klantteam mee. Zodat we onze wendbaarheid en klantgerichte focus behouden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met Mitch Cuijpers, clientmanager, via mitch.cuijpers@actemium.com.

Hij vertelt je graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.