CO2-BEWUST

VINCI Energies ontvangt CO2-bewust certificaat level 5!

Duurzaam denken en handelen is belangrijk in ons werk en in ons gedrag. We zetten ons in om klanten te ondersteunen bij milieu-vriendelijke oplossingen om hun CO2-doelstellingen te behalen in hun eigen bedrijfsvoering. En we stimuleren dit bij onze partners en leveranciers.

Bureau Veritas voerde de audit uit en heeft het Certificaat Niveau 5 van de CO2-Prestatieladder uitgereikt voor alle vennootschappen, business units en vestigingen van VINCI Energies Nederland. Dit is het hoogste niveau dat haalbaar is.

VINCI Energies laat zich sinds 2013 jaarlijks door Bureau Veritas auditen op de CO2- uitstoot en was ook al gecertificeerd met CO2-Bewust-certificaat level 3. Dit betekent dat VINCI Energies met al haar netwerkmerken al jaren actief aan de slag is om de CO2- uitstoot in de eigen organisatie (scope 1 en 2) te verminderen. Om de inspanningen in de keten (scope 3) en ons beleid beter te verankeren in de organisatie is er ingezet om door te groeien naar niveau 5 op de CO2-Prestatieladder.

Wens van de maatschappij, klanten en medewerkers

De overheid verlangt van alle bedrijven in Nederland dat zij zich inzetten om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan en te verminderen. Door de CO2-Bewust-certificering kunnen we de overheid, maar ook onze opdrachtgevers en partners tonen wat we doen om schadelijke effecten in ons milieu tegen te gaan. Niet alleen overheden, klanten vinden dit belangrijk. Ook onze medewerkers willen werken bij een organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.