Home Segmenten Chemical Industry
MET VEILIGHEID ALS ABSOLUTE PRIORITEIT!

Chemical Industry

Binnen de chemie komt het allemaal neer op betrouwbaarheid. Procesveiligheid boven alles. Qua automatisering, mechanisatie en energie-efficiëntie valt er ook nog eens veel winst te behalen. Onze kracht? Actemium engineert om te bouwen, we leggen altijd de link met jouw huidige productieomgeving. Het resultaat zijn optimaal veilige en betrouwbare processen.

Kennis van en ervaring in de chemische industrie

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt én onderhoudt technische installaties in onder andere de chemische industrie. We combineren daarbij onze technische expertise met specifieke kennis van jouw branche. Van petro, bulk-, special- tot en met de fijnchemie: wij weten met welke uitdagingen jij te maken hebt. Samen zoeken we naar optimale oplossingen die voor jou werken. Zo speel je in op vragen en veranderingen in de markt en voldoe je aan wettelijke eisen en veiligheidsnormen. Kortom: jouw efficiency verbetert en jouw marktpositie verstevigt. Met Actemium ben je verzekerd van een aanbod op maat: specifiek, globaal of een totaaloplossing. Als multidisciplinaire dienstverlener zijn we altijd in staat jou met jouw vraagstuk te helpen.

Chemische industrie en veiligheid

Veiligheid is een absolute prioriteit en vereiste bij al onze activiteiten. Dus ook bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van (proces)installaties in de chemische industrie. Competent personeel bedient jouw installaties, uiteraard met inachtneming van alle actuele veiligheidseisen en –richtlijnen. Want hoewel de kans op een (grootschalig) incident klein is, zijn de effecten ervan vaak enorm. Wat betreft veiligheid kun je bij ons bovendien terecht voor inspecties, detectiesystemen en fire solution.

 

Meer dan competent
Actemium is lid van het SIL-platform (NEN). We beschikken zowel over TÜV-gecertificeerde Functional Safety Engineers, als over een  ATEX-opleidingscentrum voor theorie en praktijk in Nederland. Actemium is bedrijfsbreed VCA en VCA Petrochemie gecertificeerd en al onze werknemers zijn dat ook.s.

Ideeën uitwisselen?
Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen binnnen je productieomgeving?
Onze clientmanagers denken graag met je mee.

We zijn benieuwd naar je volgende stap en denken er graag over mee!

Stel je vraag via het formulier of neem contact op met een van onze experts

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Rob Buiks
Client Manager - Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0)6 25 73 46 71
Martin van Hal
Business Unit Manager - Veendam / Zwolle
[javascript protected email address]
+31 (0)6 25 73 45 60