Home Segmenten Manufacturing
Met steeds meer bedrijfszekerheid produceren

Manufacturing

Het zijn uitdagende tijden voor de maakindustrie. Diepgaand inzicht in je productieprocessen maakt het mogelijk om processen op vele fronten te sturen, te optimaliseren en waar nodig technische innovaties aan te brengen. Samen maken we je productieomgeving intelligenter en verhogen we je concurrentiekracht.
Als productiebedrijf kun je je geen mindere dagen permitteren. Klanten en regelgeving stellen steeds hogere eisen aan je productiekwaliteit en de aantoonbaarheid hiervan. Je moet technisch altijd op je best zijn en onder alle omstandigheden een vaste kwaliteit leveren. Daar komt nog eens bij dat de vraag naar nieuwe en unieke series toeneemt. Hierop wil je flexibel kunnen reageren.

Operationeel excelleren

Technisch gezien is het op veel vlakken mogelijk om je productievloer te optimaliseren. Een professionele MES-oplossing levert inzichten op voor een efficiëntere en meer duurzame productie. Robotapplicaties kunnen prima ingezet worden voor kwaliteitsinspecties en taken die voor mensen belastend of eentonig zijn. Slimme veiligheidsoplossingen borgen je cyber security, machineveiligheid en functionele veiligheid. Door het automatiseren van je logistieke processen haal je meer uit je assemblage- en productielijnen. Dit alles stelt je in staat om operationeel te excelleren.

Trespa
Fermacell optimaliseert fabrieken met MES TrakSYS

Innovatief en ervaren

De kracht van Actemium? We onderhouden langdurige relaties met onze klanten en gaan partnerships aan met gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor kunnen wij innovatieve totaaloplossingen realiseren voor de automatisering van je productievloer: van de sensor tot het ERP. We hebben ruime ervaring met het bedenken en ontwikkelen van productie-omgevingen. Van greenfields tot brownfields. Van lokale productiebedrijven tot global players met wie we de hele wereld over gaan. In de machine- en apparatenbouw, bij toeleveranciers van de automotive- en bouwsector, in de verpakkingsindustrie en tal van andere sectoren.

Flexibel en transparant

Als onvervalste system integrator zijn we gespecialiseerd om systemen in een bestaande of nieuwe productie-omgeving te integreren. Door onze merkonafhankelijkheid kunnen we de oplossing leveren die het best aansluit bij jouw behoeften. Vanuit onze lokale vestigingen gaan we snel en flexibel voor je aan de slag. We doen ons werk in één keer goed en daardoor (kosten)efficiënt. We geven inzicht in onze kosten en houden ons aan prijsafspraken. Je wordt dus nooit met onverwachte meerkosten geconfronteerd.

Van advies tot realisatie

Door ons te verdiepen in jouw specifieke technische omgeving kunnen we je degelijk adviseren hoe jij in de toekomst op basis van intelligente technologie en big data met steeds meer bedrijfszekerheid produceert. Als industrieel specialist zorgen we uiteraard ook voor de realisatie. Zo creëren we samen een duurzame toekomst binnen de maakindustrie.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.