VAKKUNDIGE ANALYSE VOOR EEN UITGEKIENDE AUTOMATISERINGSSTRATEGIE

Consultancy

Actemium ondersteunt productiebedrijven bij het realiseren van een toekomstbestendige, efficiënte en flexibele productieomgeving. Onze sleutel tot succes is het vakkundig analyseren van processen en requirements, die we vertalen naar een uitgekiende automatiseringsstrategie. Onze aandacht voor de eindgebruikers, gecombineerd met onze drive om uw productiemiddelen maximaal te laten presteren, resulteert in een optimaal eindresulaat.

Doordat de consultants van Actemium beschikken over jarenlange ervaring in productieautomatisering, zijn ze in staat uw processen te begrijpen en de juiste vertaalslag te maken naar optimalisatie door automatisering. Of het nu gaat om de aansturing van uw proces, de integratie van enterprise en shopfloor systemen, of het ontsluiten van data via manufacturing intelligence dashboards, wij hebben de juiste expertise in huis. We zijn u graag van dienst bij de definitie, ontwerp, realisatie en optimalisatie van projecten!

Wij begrijpen de uitdagingen in de hedendaagse industrie

  • Lifecycle van producten wordt steeds korter
  • Productieseries worden steeds kleiner
  • Aantal productvarianten neemt toe
  • Kostprijzen moeten omlaag
  • Return on Investment (ROI) moet korter
  • Besparing op resources (mensen, energie, materialen)

Continu sneller, beter, goedkoper en duurzamer te zijn dan uw concurrenten vraagt om specialistische kennis van continu verbeteren, kennis van uw specifieke productieprocessen en een brede kennis van techniek en ICT.  Onze specialisten hebben veel ervaring met de materie en helpen u graag om uw doelstellingen te realiseren. We houden niet van ingewikkelde documenten of complexe langdurige studies maar van een pragmatische en effectieve aanpak. Al onze mensen hebben ruime praktijkervaring alvorens ze consultant zijn geworden. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening en investeren continu in de ontwikkeling van onze consultants.

Actemium is uw partner voor een Smart Factory.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.