Home Data Analytics Nieuws en blogs Act to the Max: versneld tot een digitale roadmap komen
3 interactieve workshops en een plan van aanpak met een onderbouwde business case
Act to the Max: versneld tot een digitale roadmap komen
Consultancy tag corner Data Analytics tag corner

De digitale transformatie is een individuele reis, die mede afhankelijk is van de kennis en technologie die je als productiebedrijf al in huis hebt. Ongeacht waar je al staat op de digitaliseringsladder, Actemium heeft de juiste workshops om jouw traject te begeleiden. Wil jij als plantmanager versneld tot een digitale roadmap komen? Kies dan voor de Act to the Max-aanpak.

Met Act to the Max doorlopen we samen met jou een aantal stappen. Eerst kijken we wat je business drivers zijn, waar je nu al goed in bent en op welke punten je wil verbeteren. We inventariseren welke kennis en technologie je al in huis hebt. Door jouw ‘as is’- en ‘to be’-situatie naast elkaar te leggen, krijgen we inzicht in de gaps die nog moeten worden ingevuld en kiezen we de juiste oplossingen om dit te doen.

Snelheid en verdieping

Het Act to the Max-traject bestaat uit 3 interactieve workshops en wordt afgerond met een plan van aanpak met een onderbouwde business case. Je weet dus snel hoe jouw digitale transformatie-pad eruit ziet. Vervolgens kun je desgewenst deelnemen aan verdiepende, specialistische workshops rond onder meer data-analyse en cybersecurity. Zo heb je de mogelijkheid om je roadmap te concretiseren en zelfs een Proof of Concept te doen die bewijst dat jouw business case ook daadwerkelijk haalbaar is.

Act to the max

Kansen in kaart

Om een levendige discussie op gang te brengen, heeft het Act to the Max-traject een interactief karakter. Je gaat fysiek en/of digitaal samen met je collega’s ontdekken wat voor jouw bedrijf echt relevant is. Wat speelt er binnen jullie markt en organisatie? Waar liggen verbeterkansen en welke technologie heb je nodig om deze te verzilveren? Het zal je verrassen hoe concreet de uitkomsten zijn!

Wil je doorontwikkelen naar een slimme fabriek?

Als Plant Manager wil je stappen zetten om tot een slimme fabriek te komen. Hoe kun je dat doen? De Act to the Max-aanpak kan je daarbij helpen. Vraag het stappenplan hier aan Act to the Max.

Uitgebreid traject

Naast Act to the Max kun je kiezen voor een uitgebreider traject van enkele maanden. We plannen maximaal één sessie per week in om het voor jou en je collega’s behapbaar te houden naast jullie reguliere werkzaamheden. Desgewenst kunnen we starten met een kennissessie rond Smart Factory en Industrie 4.0, inclusief de oplossingen die daarbij horen. Je zult merken dat niet alle technologie die nu al bestaat voor jouw plant(s) relevant is. Oplossingen voor het papierloos maken van processen, het digitaal delen van informatie, energiebesparing en voorspellend onderhoud zijn dit wellicht wel. Maar is het slim om ze nu al te implementeren of moet je eerst wat tussenstappen zetten? Samen onderzoeken we welke investering op welk moment waarde toevoegt. In aparte sessies kunnen we ieder topic verder verdiepen. Aan het einde van dit traject beschik je over een gedetailleerde digitale roadmap.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts

Wij vertellen je graag meer over Act to the Max en denken graag met je mee over welke stappen je met jouw organisatie kunt maken op het gebied van Digitale Transformatie.

Stel daarom hier jouw vraag. Of bel ons op +31(0)888 318 999.

Ferry Janssen
Business Consultant - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0) 6 20 50 92 87
Frits de Raad
Business Unit Manager en Principal Data Analytics - Actemium Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 53 90 60 50
Erik Folkert
Business Consultant - Veendam / Zwolle
[javascript protected email address]
+31 (0)6 22 69 59 05
Voor vragen kun je ook gebruik maken van het contactformulier