Home Data Analytics Nieuws en blogs Het fundament voor jouw digitale transformatie


VAN ADVIES TOT REALISATIE

Het fundament voor jouw digitale transformatie

Consultancy tag corner Data Analytics tag corner


Klaar om jouw digitale transformatie vanuit een stevig fundament te versnellen? Wij helpen je van advies tot en met realisatie. Stap-voor-stap en natuurlijk altijd in overleg.

Digitale reis

Als system integrator voor de industrie begeleiden we inmiddels tal van productie- en assemblagebedrijven op hun digitale reis. Het moment waarop je als bedrijf instapt in dit traject is mede afhankelijk van jullie digitale volwassenheid. In principe doorlopen we altijd de volgende stappen:

  • Wat zijn jullie business drivers?
  • Welke data hebben jullie nodig om je strategische doelstellingen te bereiken?
  • Opstellen van een digitale roadmap
  • Selecteren van een (technische) oplossing
  • Engineeren, implementeren en in bedrijf nemen van de oplossing 

De juiste structuur

Bedrijven die bij ons aankloppen, zijn soms al een poosje bezig met het verzamelen en analyseren van data uit hun interne processen en supply chain. Dit heeft nog niet tot concrete resultaten geleid. Samen bekijken we of ze wel de juiste data verwerken en of dit op een gestructureerde wijze gebeurt. Vaak zijn ondanks de aanwezigheid van talrijke datacollectie- en analysetools de data niet op de juiste plek beschikbaar voor de juiste mensen. 

Het fundament voor jouw digitale transformatie

Hoe breng je meer structuur aan in jullie data-analyse?
Is jouw bedrijf ook op weg naar een digitale transformatie om concretere resultaten te behalen uit de
verschillende data? Een industrieel dataplatform helpt je om de juiste doelstellingen te bereiken. Onlangs hebben we een webinar georganiseerd over dit onderwerp, kijk het webinar terug en kom hier meer over te weten.

Vanuit één platform 

Wij helpen jouw digitale transformatie te versnellen door te denken vanuit één integraal platform om data te verzamelen en analyseren. Deze oplossing configureren we volledig op maat van jouw bedrijf. Met behulp van de platformen die we aanbieden kun je zowel lokaal als in de cloud aan data-analyse doen. Jij bepaalt wat het beste aansluit bij jouw organisatie. Misschien wordt het wel een hybride vorm.

Cybersecurity originele afbeelding 2000px nieuwe site

Cybersecurity en data governance 

Vanzelfsprekend borgen we de beveiliging van de datastromen die jij via jouw industrieel dataplatform gaat versturen. We nemen ook data governance mee in onze aanpak. Van wie zijn de data waarmee je aan de slag gaat? Van je eigen bedrijf of van de machinebouwer? En wie is verantwoordelijk als gegevens die je naar de cloud stuurt ooit worden gelekt? Op die manier leggen we een toekomstgerichte basis voor jouw digitale transformatie. 

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.