Home Solutions & Services Logistieke automatisering
Logistiek kan áltijd beter!

Partner in logistieke automatisering

Een volgende stap in de logistiek is nooit ver weg. Een verbetering van jouw huidige processen biedt altijd kansen voor verdere optimalisatie. Welke kant je op gaat, hangt af van de doelen die je wilt bereiken. Goed advies en een duidelijke overkoepelende visie op logistiek zijn daarbij onmisbaar. Net als implementatiekracht en specifieke kennis van uiteenlopende software- en hardware-oplossingen. Wij hebben het allemaal in huis.

Duurzame relaties

Wij zijn jouw strategische, langetermijnpartner in logistieke automatisering. Actemium is uniek: groot en toch dichtbij. We leren je écht kennen; dan zijn we op ons best. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Jouw client manager verzamelt de juiste mensen met de specifieke kennis om jouw vraag te beantwoorden. Van warehouse management tot draadloze netwerken, van mobiele robots tot orderpickoplossingen, en van mechanisatie tot artificial intelligence in een digital twin.

Dozon versnelt logistiek proces met flexibel WMS
Dozon versnelt logistiek proces met flexibel WMS

Passende oplossingen

We herkennen jouw huidige en toekomstige behoeftes, en vertalen die samen naar de best passende oplossing. Onze kracht ligt in de naadloze integratie van gecombineerde oplossingen in bestaande dynamische omgevingen; in het bijzonder op intralogistieke, hybride werkvloeren waar mens en machine optimaal samenwerken. Samen zorgen we voor meer efficiëntie, inzicht, betrouwbaarheid en flexibiliteit. En voor betere beslissingen, nu en in de toekomst. Zodat jij kunt blijven groeien – altijd binnen de geldende wet- en regelgeving en kwaliteitseisen.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.