Met Opal verbreedt en verdiept Actemium zijn logistieke oplossingen in de industrie

Actemium verwelkomt OPAL

Logistiek tag corner

De logistieke expertise van Actemium groeit verder. Met de overname van OPAL door moederbedrijf VINCI Energies verdiept en verbreedt Actemium zijn expertise en aanbod in de wereld van de logistiek. Samen met onze nieuwe collega's helpen we nog meer opdrachtgevers bij de digitale transitie en bereiden we hen voor op de toekomst.

Mobiele computers en trolleys

De specialisten van OPAL Associates in Nijmegen brengen veel kennis mee op het gebied van mobiel werken. Denk aan mobiele computers, mobile device management en labelprinting. Een waardevolle aanvulling op onze eigen expertise in deze oplossingen. Samen weten we nog beter welke oplossingen en producten het best aansluiten bij de wensen en eisen van onze opdrachtgevers, en blijven we verzekerd van de beste ondersteuning en scherpe prijzen van onze leveranciers.

Daarnaast loopt OPAL voorop als het gaat om oplossingen met mobiele trolleys. Ideaal voor flexibele werkstations in een magazijn, productieomgeving of op een laaddock. En een perfecte uitbreiding van ons aanbod aan passende logistieke oplossingen.

Actemium verwelkomt OPAL
Actemium verwelkomt OPAL 2

SupplyChain365

Ook op softwaregebied vult OPAL de logistieke dienstverlening van Actemium uitstekend aan. OPAL ontwikkelde SupplyChain365, een interessante software-as-a-service (SaaS) supplychainexecutie-oplossing voor groothandels, transportbedrijven en logistiek dienstverleners. De oplossing is 100% standaard, beschikbaar vanuit de Microsoft Azure cloud en volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics365 Business Central.

SupplyChain365 past uitstekend naast onze vergelijkbare oplossingen voor andere leveranciers, zoals onze oplossingen voor SAP, Oracle en Dynamics F&O, Kerridge Wholesale, en AFAS Profit.

Samen naar de toekomst

Of ze nu nieuw aansluiten of jouw organisatie al jaren kennen, onze specialisten staan voor je klaar om hun brede expertise in te zetten om jouw logistiek in beweging te houden. Samen gaan we graag met jou op weg naar de toekomst.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.