Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Honeywell vernieuwt mobile computing portfolio
Veelzijdige, krachtige apparaten voor jouw logistieke werkvloer

Honeywell vernieuwt mobile computing portfolio

Logistiek tag corner

Honeywell levert verschillende typen mobiele computers. Van een handheld met pistoolgreep tot een multi-inzetbare PDA. En van tablets tot handscanners. Het bedrijf komt nu met een volledig vernieuwde lijn apparaten, klaar voor de toekomst.

Standaard platform

De nieuwe apparaten van Honeywell draaien allemaal op hetzelfde hardware en software platform. Of je nu een pda, polscomputer, telefoon of tablet koopt: alle apparaten hebben dezelfde basis die jarenlang door Honeywell wordt ondersteund. Soms tot wel 7 jaar.

Ook het beheer van verschillende apparaten met hetzelfde platform is eenvoudig. Zo is het makkelijk om de Android besturingssystemen veilig en up to date te houden en apps uit te rollen.

Honeywell vernieuwt mobile computing portfolio

Veelzijdig platform

De apparaten zelf zijn juist zeer veelzijdig. Vrijwel allemaal kennen ze uitvoeringen met 5G, WLAN en een flexrangescanner. Ook hebben veel apparaten een afneembare pistoolgreep en werken ze allemaal met de nieuwe Android-client van Honeywells Vocollect Voice. Dat maakt ze flexibel in gebruik en op veel verschillende plekken inzetbaar. Zo gebruik je gemakkelijk één type apparaat voor uiteenlopende toepassingen.

Nieuwe types

De volgende apparaten zijn al door Honeywell op de markt gebracht. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Jaaroverzicht mobile computing

Zijn jouw apparaten aan vervanging toe? Of wil je alvast meer weten? Wij adviseren je graag over de beste keuze in Honeywell mobiele computers.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.