LOFTWARE BIEDT HET MEEST COMPLETE AANBOD LABELPRINTOPLOSSINGEN

Nicelabel wordt Loftware

Logistiek tag corner

Twee marktleiders op het gebied van Enterprise Labeling en Artwork Management, Loftware en Nicelabel, bundelden in 2021 hun krachten. Samen verbreden ze het productaanbod voor (cloud-based) oplossingen voor het ontwerpen, beheren en printen van labels en productverpakkingen. Nu gaan ze onder één naam verder: Loftware.

Nicelabel en Loftware: samen 60 jaar ervaring

Nicelabel is al jaren een van onze belangrijkste partners voor labelontwerp, labelprinting en labelmanagement. In Loftware vond Nicelabel een belangrijke partner in de wereld van labelprinting, met name op het gebied van Enterprise Labeling en Artwork Management. Samen hebben Nicelabel en Loftware meer dan 60 jaar ervaring. De organisaties vullen elkaar bovendien perfect aan.

Nicelabel labelprinting software

Webinar over logistieke automatisering gemist?
Heb je een van onze webinars gemist? Geen probleem! Hier kun je al onze webinars (terug)kijken.

Breedste en meest complete aanbod labelprintoplossingen

Het nieuwe Loftware heeft het breedste aanbod aan labelprint-oplossingen in de markt voor etikettering, verpakkingen en cloudgebaseerde oplossingen en technieken. Loftware blijft de vertrouwde Nicelabel gewoon doorontwikkelen en leveren. Daarnaast biedt Loftware veel nieuwe of aanvullende oplossingen voor klanten die werkten met Nicelabel. Bijvoorbeeld op het gebied van Artwork Management: het ontwerpen en printen van productverpakkingen met dynamische inhoud en informatie. Denk aan recepturen, houdbaarheid, serienummers, of merk- of klantinformatie.

Volgende stap in de samenwerking

De nieuwe naam is de volgende stap in de samenwerking tussen Nicelabel en Loftware. Wij volgen de ontwikkelingen bij Loftware op de voet. We houden je op de hoogte van belangrijke updates op het gebied van Enterprise Labeling. En van interessante aanvullende producten die Loftware jou biedt.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.