Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nieuwsflits Actemium WMS: Goederenverplaatsingen uitgebreid
Win tijd door interne verplaatsingen snel en eenvoudig in te boeken

Nieuwsflits Actemium WMS: Goederenverplaatsingen uitgebreid

Logistiek tag corner

Verplaats je regelmatig goederen tussen verschillende eigen filialen, locaties of vestigingen? Dan is het wel zo efficiënt als jouw WMS die verplaatsingen snel en op de juiste manier registreert. Dat kan met de nieuwe functionaliteit voor goederenverplaatsingen in Actemium WMS.

Interne voorraadoptimalisatie

Stel je voor, een pallet met producten verhuist van jouw hoofdmagazijn naar een filiaal, of van een bulkmagazijn naar een opslag waar je individuele producten pickt.

Voorheen maakte je in Actemium WMS voor verplaatsingen van de ene naar de andere vestiging een uitslagorder aan en bij binnenkomst in het nieuwe magazijn een inslagorder. Hetzelfde proces als wanneer de goederen van een externe leverancier zouden komen. Zonde toch? Want welke artikelen precies op die drager liggen, heb je bij de inslag in het eerste magazijn al eens geregistreerd en zijn bekend in het WMS.

Nieuwsflits Goederenverplaatsingen in Actemium WMS

Registreer goederenverhuizingen makkelijk en snel

De nieuwe functionaliteit voor goederenverplaatsingen maakt dit proces sneller. Je scant de streepjescode van de drager, en alle informatie over de goederen op die drager staan direct op de juiste nieuwe locatie in het ontvangende magazijn geregistreerd.

De functionaliteit is bijvoorbeeld handig wanneer je een externe opslag gebruikt voor bulkvoorraad. Of wanneer je de voorraad in verschillende filialen vanuit een hoofdmagazijn voorraad op peil houdt, eventueel via voorraadoptimalisatietools zoals Slimstock en Repleniq.

Actemium WMS

Gebruik je Actemium WMS en ben je benieuwd geworden naar de nieuwe mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de upgrade naar de nieuwste versie. 

Maak je nog geen gebruik van het Actemium Warehouse Management Systeem? Het regelt de inslag, opslag en uitslag van goederen in jouw magazijn. Zodat jouw medewerkers efficiënt, papierloos en foutloos werken. Door periodieke updates en uitbreidingen van de standaardkern ben je met het Actemium WMS altijd klaar voor de toekomst.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.