Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs RFgen in SAP en Oracle app stores
Bewezen aansluiting op SAP en Oracle

RFgen in SAP en Oracle app stores

Logistiek tag corner

RFgen staat nu in de officiële app stores van SAP en Oracle. Je kunt er dus op vertrouwen dat de mobiele bedrijfsapps in jouw magazijn, fabriek of buitendienst naadloos aansluiten op jouw SAP of Oracle ERP systeem.

Wat doet RFgen?

RFgen is een mobility platform waarmee je mobiele bedrijfsapps ontwikkelt voor papierloze bedrijfsprocessen in jouw magazijn, fabriek of buitendienst. Hierdoor werken jouw medewerkers altijd digitaal en mobiel met jouw ERP, op alle soorten mobiele computers. Zo voorkom je papierwerk en fouten en heb je altijd realtime inzicht. Daarnaast voldoe je aan alle strenge kwaliteitsstandaarden en wet- en regelgeving op het gebied van labeling en traceerbaarheid.

Bewezen aansluiting op SAP en Oracle

RFgen heeft een bibliotheek van meer dan 250 voorgedefinieerde transacties en applicaties voor SAP en Oracle JD Edwards, Oracle E-Business Suite. en Oracle SCM Cloud. De standaard functionaliteit zorgt voor gecertificeerde verbindingen naar deze systemen. RFgen staat sinds kort ook in de officiële app stores van Oracle (Oracle Cloud Marketplace) en SAP (SAP App Center). De volgende stap in de nauwe samenwerking tussen het Amerikaanse DataMAX, dat RFgen maakt, en de grote leveranciers van ERP systemen. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw mobiele oplossing naadloos aansluit op jouw SAP of Oracle ERP systeem. Net als wereldwijd honderden andere bedrijven.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.