Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs RFgen introduceert Integration Suite voor Microsoft Dynamics 365 SCM
Standaard, gecertificeerde integratie met Dynamics 365

RFgen introduceert Integration Suite voor Microsoft Dynamics 365 SCM

Logistiek tag corner

Gebruik jij het Microsoft Dynamics 365 ERP-systeem? Goed nieuws: RFgen introduceert een nieuwe ERP Integration Suite. Dat betekent standaard en gecertificeerde functionaliteiten waarmee je papierloos en mobiel met Dynamics werkt in jouw magazijn of fabriek.

RFgen Mobility Platform

RFgen is een Mobile Enterprise Mobility platform, waarmee medewerkers in jouw magazijn of fabriek papierloos en mobiel werken in je ERP. Het platform werkt met standaard Integration Suites voor verschillende ERP-systemen van de grote leveranciers. Dat geldt nu ook voor Microsoft Dynamics 365 SCM (voorheen AX).

Standaard en gecertificeerd: meer zekerheid

Veelvoorkomende transacties zijn in de RFgen Integration Suite voor Microsoft Dynamics 365 SCM al voor je geconfigureerd. Denk aan goederenontvangst, orderpicken of het boeken van verbruik op een productieorder. De koppeling tussen RFgen en Microsoft Dynamics is bovendien voorgedefinieerd en gecertificeerd. Zo weet je dus zeker dat de informatie correct wordt verstuurd vanaf de werkvloer en verwerkt in je ERP.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Logische workflows, robuuste performance

De standaard functionaliteiten uit de RFgen Integration Suite kunnen worden toegepast in workflows en schermen die passen bij jouw processen. Zo zijn ze logisch voor je medewerkers op de werkvloer én sluiten ze goed aan op je ERP. Bovendien kies je zelf je mobiele computers en scanners: de oplossing is hardware-onafhankelijk. Maak je gebruik van weegschalen, vaste scanners, sensoren op machines, of systemen voor voice picking, pick to light en automatisch transport en opslag? Ook die kunnen via de RFgen Integration Suite flexibel worden geïntegreerd met Dynamics.

Geevers handhelds, PDA’s, voice terminals en draadloos netwerk

De resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt 
Hier lees je de verhalen van onze klanten en de resultaten die we samen hebben bereikt. Hoe mooi is het als we elkaar in de logistiek kunnen helpen en van elkaar kunnen leren? 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.