Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Zebra Intelligent Cabinets: de beste plek voor mobiele computers
Houd overzicht en voorkom problemen

Zebra Intelligent Cabinets: de beste plek voor mobiele computers

Logistiek tag corner

Mobiele computers die kwijt zijn, die na gebruik niet zijn opgeladen of die verschillende softwareversies hebben. Herkenbaar? Met Zebra Intelligent Cabinets houd je overzicht en voorkom je problemen. Jouw mobiele computers zijn voortaan altijd klaar voor de volgende werkdag.

Zebra Intelligent Cabinets in het kort

Zebra Intelligent Cabinets zijn flexibele, gestandaardiseerde kasten, racks en cradle racks. Ze zijn modulair, zodat je jouw opbergsysteem precies op de manier configureert die het best past. Staan de slimme kasten eenmaal op jouw werkvloer, dan heeft dat direct voordelen.

Beter, slimmer en veiliger opslaan

In de Zebra Intelligent Cabinets zijn jouw mobiele computers altijd netjes en compact opgeborgen. Zo bespaar je ruimte, en bescherm je je computers tegen schade. Sta je voor de kast, dan zie je in één oogopslag of alle apparaten er nog zijn. Of je checkt het digitaal. Dat kan door de registratie van bijvoorbeeld ophaal- en opbergtijden, inclusief gebruikersinformatie. Met het Access Management Systeem (AMS) bepaal jij wie toegang heeft tot de mobiele computers. En die toegang regel je makkelijk via een sleutel, pincode of RFID. Je raakt minder computers kwijt, dus minder zoeken en minder afschrijven.

Zebra Intelligent Cabinets de beste plek voor mobiele computers

Altijd opgeladen en up-to-date

Jouw mobiele computers zijn altijd klaar voor de werkdag. In de Intelligent Cabinets worden ze automatisch opgeladen. En je voorziet ze makkelijk van de laatste updates via de ethernet verbinding. Je hebt zo voldoende bandbreedte beschikbaar om updates snel uit te voeren. En je hoeft je geen zorgen te maken dat de draadloze connectie wegvalt, bijvoorbeeld bij het updaten van Wifi-drivers.

Efficiënt werken, focus op jouw operatie

Je wijst mobiele computers makkelijk en automatisch toe en verdeelt ze zonder handmatige registratie. Jij weet altijd precies welke collega welke mobiele computer gebruikt. En aan het begin van hun shift pakken zij snel en efficiënt het juiste apparaat mee. Zo kan iedereen beter focussen op het werk dat er echt toe doet.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.