Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Zebra Technologies neemt Fetch Robotics over
Out of the box AMR’s van Zebra’s Fetch Robotics jouw logistiek nóg efficiënter

Zebra Technologies neemt Fetch Robotics over

Logistiek tag corner

Zebra voegt met de overname van Fetch Robotics een geheel nieuwe productcategorie toe aan haar portfolio. Fetch Robotics levert intelligente autonome mobiele robots (AMR’s). Door de overname profiteert Fetch van Zebra’s uitgebreide distributiekanaal, supportorganisatie en implementatiepartners, zoals Actemium. We onderzoeken graag, samen met jou, wat mobiele robots voor jouw logistiek kunnen betekenen.

Fetch automatische mobiele robots

Mobiele robots nemen mensen allerlei taken uit handen. Ze vormen een intelligente schakel tussen gemechaniseerde processen en mensen, of tussen mensen onderling. Zo wordt jouw magazijn efficiënter en veiliger en het werk minder zwaar. Robots helpen je medewerkers bijvoorbeeld loopmeters te besparen door producten naar ze toe te brengen (goods to man), kunnen pallets, rolcontainers of afval wegbrengen (horizontaal transport) of ze hebben de rol van orderpickassistent (guided picking).

Fetch autonomous mobile robot

Moderne hardware en software

Er komen steeds meer soorten AMR’s op de markt. Elk met zijn eigen specialisme. Fetch AMR’s zijn met name sterk in de samenwerking met mensen in dezelfde ruimte – als cobots dus. Dat komt door hun geavanceerde camera’s en moderne software. Daarmee brengen ze jouw werkvloer in beeld en navigeren ze langs obstakels. Fetch robots werken out of the box en zonder aanpassingen aan jouw magazijn. De aansturing wordt in een modern en intuïtief softwareplatform gedefinieerd.

Webinar over logistieke automatisering gemist?
Heb je een van onze webinars gemist? Geen probleem! Hier kun je al onze webinars (terug)kijken.

Optimale integratie

Wij onderzoeken graag samen met jou of AMR’s jouw logistieke operatie verder brengen. Met Fetch bieden we een nog breder scala aan mobiele robots voor nog meer toepassingen. Welke robots je ook kiest, we zorgen voor een optimale integratie in jouw bestaande processen. Inclusief koppelingen met je bestaande IT-landschap. Meer weten of een demo aanvragen? Neem contact met ons op.

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact met ons op.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.