De meest betrouwbare onderhoudspartner van Nederland

Maintenance

Je wilt je productiekosten beperken en de productiviteit hoog houden. Zonder dat dit ten kosten gaat van de efficiëntie van je processen. Hoe doe je dat met machines en productielijnen die steeds geavanceerder en gecompliceerder worden? Wij zorgen ervoor dat je installaties betrouwbaar en beschikbaar zijn. Loop geen risico en kies voor jouw procesonderhoud voor Actemium.

ALTIJD ALERT

Onze medewerkers zijn ons grootste goed – en ze lopen het meeste gevaar. Zij zijn het die elke dag bij jou het verschil maken en de kans lopen in onveilige situaties te belanden. We willen dan ook dat zij uiterst bewust met veiligheidsrisico’s omgaan, voor hun en jouw veiligheid. We zijn gecertificeerd op niveau 4 van de NEN Veiligheidsladder. En we blijven investeren in het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers. 

Een van de methoden die we sinds 2018 inzetten is virtual reality (VR) voor trainingsdoeleinden. Bekijk hiernaast de video hierover.

Geen omkijken naar jouw onderhoud?

We nemen graag je zorg weg. Zoek je een monteur, een technicus, een inspecteur of een consultant? Actemium heeft de juiste persoon in huis om met jou in gesprek te gaan. En we gaan altijd voor de beste oplossing. Of het nu gaat om analyse, automatisering, elektrotechniek of instrumentatie; we bieden de oplossing die past bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Van technisch onderhoud tot consultancy en innovatie. En dankzij slimme methodieken en smart tools levert dat onderhoud toegevoegde waarde op voor je  proces. Zo zorgen we voor grip op jouw onderhoud.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.