Home Solutions & Services Manufacturing & Assembly
focus op elektronica en paneelbouw

Manufacturing & Assembly

Als ontwikkelaar wil je vol zelfvertrouwen van idee naar product. Dan is het ideaal om je productie te kunnen uitbesteden aan je technische evenknie. Een betrouwbare partner die alles in huis heeft om jou te ondersteunen op weg naar flexibiliteit, lagere kosten en continue kwaliteitsbewaking. Actemium bied je deze wendbaarheid. Wij engineeren en assembleren besturingsinstallaties, verdeelinstallaties en elektronicamodules op het allerhoogste niveau.

Als je nieuwe technologieën, machines en elektronica modules ontwikkelt, dan kan het niet anders dan dat je je productie wilt uitbesteden aan je technische evenknie. Iemand die jou alle rust, ruimte en flexibiliteit biedt om door te groeien naar nieuwe hoogtes. Dit is precies waar wij, met onze berg aan ervaring in het engineeren en assembleren van besturingsinstallaties en elektronicamodules, het verschil voor je maken.

P1000214

Doeltreffend van idee naar product

We snappen het als geen ander: als ontwikkelaar wil je van idee naar product. Het liefst voortvarend, én uiteraard met de juiste kennis als basis. Kortom: je wilt betrouwbare ondersteuning als het aankomt op ontwikkeling & engineering, productie en/of assemblage van besturingsinstallaties en elektronicamodules. Dat is immers de enige manier om trefzeker je producten in de markt te zetten.

Of het nu gaat om prototype of serie

Het maakt niet uit of het gaat om een enkel prototype, een kleine serie of een continu seriematige productie. We ondersteunen jou op de manier die bij je past. Er is ons alles aan gelegen om te zorgen voor de voor jouw ideale productieomgeving. Afhankelijk van je groei bewegen we met je mee. Nog een groot voordeel: we specialiseren ons in besturingskasten, verdeelkasten én elektronica, waardoor we onze meerwaarde alleen maar vermenigvuldigen.

QLTC

Onder alle omstandigheden toegevoegde waarde leveren is het uitgangspunt. Daarom zijn we er vanaf de industrialisatiefase en op alle gebieden van de QLTC. Hiermee sta je altijd in je kracht. De resultaten? Meer flexibiliteit in je productieproces, lagere kosten, een continue kwaliteitsverbetering en een nog hogere klanttevredenheid.

Sky is the limit

Actemium is een groot netwerk vol met technisch talent. Dit maakt jouw technische mogelijkheden eindeloos. Met ons als partner ben je verzekerd van alle basisvoorwaarden om je blijvend te ontwikkelen.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.