Powering innovation, driving technology

Elektronica Engineering

We focussen op innovatieve elektronica-oplossing en efficiënt design, waar kwaliteit en kostenbeheersing hand in hand gaan!

Elektronica engineering: méér dan een goed ontwerp

Je zoekt creatieve elektronica-oplossingen, ‘black box design’, of een redesign van je bestaande ontwerp? Bij Actemium gaan kwaliteit, standaardisatie, effectiviteit en kostenbeheersing bij elektronica engineering hand in hand.

Of het nu gaat om een compleet nieuw design of om een PCB-layout. De tijd om producten te ontwikkelen wordt steeds korter. Dat geldt ook voor hun levensduur. Tegelijkertijd nemen de complexiteit en functionaliteit toe.  Onze experts in elektronica engineering zijn zich er terdege van bewust dat kwaliteit, planning en kostenbeheersing voor jou enorm belangrijk zijn. Daarom vertalen zij jouw specifieke eisen en wensen zo direct en pragmatisch mogelijk in een productontwerp of productoptimalisering.

Eén adres voor al jouw elektronica engineering

  • Prototyping
  • Embedded software
  • PCB-ontwerp

Wij zorgen voor ontwerp en layout. Maar ook voor toepassing van embedded software op onze hardware. De combinatie van een goed ontwerp van hardware én software met microcontrollers zorgt voor bijna onbegrensde toepassing van onze PCBA’s. Van testsystemen voor de halfgeleiderindustrie tot beveiligingssystemen. De mogelijkheden en toepassingsgebieden zijn dus heel divers.

Voor elk type design gebruiken wij de best passende layouting software, zoals Altium, Mentor Graphics, Allegro of Eagle.

In vijf stappen naar elektronica-oplossingen die écht werken

Hoe vertalen wij jouw idee naar een innovatieve elektronica-oplossing waarmee je ook op de langere termijn vooruit kunt? 

  1. Het begint allemaal met luisteren. Wat zijn jouw wensen en welke toepassing heb je voor ogen?
  2. Hierna definiëren we de uitgangspunten en starten we met het ontwerp.
  3. Voldoet ons ontwerp aan jouw verwachtingen? Dan vertalen we dat naar een PCB-layout. Met een 3D-tekening bekijken we of het PCB-ontwerp aan al jouw wensen en maatvoeringen voldoet. Daarna starten we met het bouwen van een prototype.
  4. We bestellen en bestücken de kale PCB. Eventueel bouwen wij de PCBA in een unit of behuizing. Daarvoor kunnen we ook het ontwerp maken.
  5. Na het programmeren van de microcontroller(s) testen we de PCBA uitvoering. Vervolgens leveren we een werkend product als prototype af.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.