voor een optimale productieomgeving

UL508a

Betreed met vertrouwen de marketen van de Verenigde Staten en Canada, maar vergeet de strikte veiligheidsvoorschriften niet! Bij Actemium zorgen we ervoor dat jouw besturingskasten voldoen aan de specifieke eisen van deze landen.

Meer kennis met een UL Panel Shop Builder

De Verenigde Staten en Canada vormen een aantrekkelijke afzetmarkt. Volop kansen dus. Maar de veiligheidsvoorschriften zijn in deze landen zeer strikt en wijken op onderdelen af van Europese normen en richtlijnen. Geen probleem, want Actemium zorgt ervoor dat jouw besturingsinstallaties compliant zijn.

Voldoen jouw producten aan de normering van Underwriters Laboratories (UL), dan voldoen ze aan de strengste eisen op het gebied van (brand)veiligheid en prestatievermogen. Als UL Panel Shop Builder hebben wij veel kennis van en ervaring met (C)UL-normering. En daarvan kun je profiteren, zodat je na levering van uw product niet met onverwachte modificaties, of zelfs juridische procedures, wordt geconfronteerd.

UL508-, EMC- en EX-normering

Onze besturingskasten voldoen aan onder andere de UL 508-normering. Maar uiteraard bouwen wij ook volgens de Europese richtlijnen voor Elektromagnetische Compabiliteit (EMC) en voor installaties in explosiegevaarlijke zones (EX). Dit is een unieke mix van normeringen waaraan wij als één van de weinige paneelbouwers in Nederland voldoen.

UL Panel Shop Builder: onze aanpak in de praktijk

Al in de engineeringsfase van je besturingsinstallatie houden wij rekening met de richtlijnen en normeringen die voor jouw specifieke markt gelden. Wij adviseren je over het gebruik van (gecertificeerde) onderdelen. En we kunnen als UL Listen Panel Shop Builder zelf UL-certificaten afgeven op panelen die we volgens de UL 508-normering bouwden.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.