Actemium heeft een aantal strategische partnerschappen met MES/MOMS-softwareleveranciers. Afhankelijk van uw specifieke geval en branche gebruiken we de juiste oplossing om uw productie-uitdagingen aan te gaan. Met een groot aantal gecertificeerde en ervaren consultants en ingenieurs adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden we MES/MOMS-oplossingen van wereldklasse voor onze klanten.

Aveva – Wonderware

Wonderware is het wereldwijde toonaangevende merk van industriële software, waaronder Human Machine Interface (HMI), SCADA, MES, real-time Operations Management en Production Information Management-software. Met Wonderware-oplossingen kunnen productie- en industriële activiteiten worden gesynchroniseerd met bedrijfsdoelstellingen om snelheid, flexibiliteit en duurzame winstgevendheid te bereiken. Wonderware-software biedt aanzienlijke kostenvoordelen voor het ontwerpen, bouwen, implementeren en onderhouden van robuuste toepassingen voor productie- en infrastructuuractiviteiten.

GE Intelligent Platforms

GE Intelligent Platforms transformeert de manier waarop bedrijven zaken doen met high-performance technologie-oplossingen, mogelijk gemaakt door Industrial Internet. GE Intelligent Platforms biedt klanten in verschillende industrieën industriële software, besturingssystemen en ingesloten computerplatformen waarmee ze hun machines, gegevens en inzichten en mensen kunnen verbinden om hun middelen en activiteiten te optimaliseren. De resultaten: hogere productiviteit, kortere ongeplande downtime en lagere kosten. Proficy Plant Applications automatiseert en integreert de informatie-gerelateerde activiteiten voor het holistisch beheren van productie-uitvoering en prestatie-optimalisatie, en helpt u de afwegingen in de vele concurrerende prioriteiten van productieactiviteiten te balanceren. 

Lighthouse Systems

Lighthouse Systems is een van ‘s werelds toonaangevende ontwikkelaars van fabrieksinformatiesystemen die bekend staan als productie-uitvoeringssystemen. MES is configureerbare software die productiebedrijven helpt om meetbare verbeteringen in efficiëntie, output, compliance, kwaliteit en klanttevredenheid te bereiken. Het implementeren van MES/MOMS helpt ook enorm bij het streven naar LEAN-productie.

Door ons te concentreren op de praktische problemen waarmee fabrikanten te maken hebben, hebben we krachtige applicaties ontwikkeld die zeer configureerbaar en economisch zijn om te gebruiken en te ondersteunen. Ze worden gemakkelijk begrepen en gebruikt op alle niveaus, van de werkvloer tot operationeel management tot groeps-breed management en leidinggevenden.

Het fabrieksinformatiesysteem MES/MOMS biedt real-time transparantie van de gehele productieomgeving. Omdat het op internet is gebaseerd, kan de informatie die het verzamelt, worden geopend door iedereen die het nodig heeft: de operator van een bepaalde machine, een collega in een ander deel van de lijn of de ploegendienst. Het maakt het ook beschikbaar voor ondersteunende functies: productie-engineering, onderhoud, engineering, kwaliteit en, natuurlijk, operationeel management.

Parsec

Parsec-softwareproducten worden gebruikt door toonaangevende internationale bedrijven in belangrijke productiesectoren, waaronder auto’s, chemicaliën, consumentenproducten, bouwmaterialen, elektronica, voedsel / drank, metalen, mijnbouw, verpakkingen, farmaceutische producten, papierproducten, textiel, nutsbedrijven / energie en houtproducten .

Parsec streeft naar de ontwikkeling van praktische, effectieve, eenvoudig te gebruiken en economische softwareproducten waarmee onze klanten de productiviteit van hun productieprocessen snel kunnen verbeteren. Onze veelgeprezen TrakSYS ™ -suite is een van de technologisch meest geavanceerde en schaalbare real-time bewerkingen en performance management softwaretoepassingen die vandaag beschikbaar is. Dit is niet alleen onze mening; het is het oordeel van onze klanten die na zorgvuldige beoordeling consequent de software van Parsec hebben gekozen.

TrakSYS is een krachtige softwaretoepassing voor bedrijven die is ontworpen om de operationele kosten meetbaar te verlagen. Door het nettorendement op bestaande assets te maximaliseren zonder dat infrastructuurverandering of productieonderbreking nodig is, creëert TrakSYS meetbare ROI, meestal in minder dan vier maanden. Veel van de beste internationale productiebedrijven hebben TrakSYS gekozen als hun real-time operatie- en prestatiebeheersysteem.

Rockwell Automation

Rockwell Rockwell Automation, ‘s werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering, maakt zijn klanten productiever en de wereld duurzamer. Wereldwijd worden onze vlaggenschepen Allen-Bradley® en Rockwell Software®-productmerken erkend voor innovatie en uitmuntendheid.

Rockwell Manufacturing Execution Systems bieden gestandaardiseerde werkstromingen aan operators om de hoogst mogelijke productiekwaliteit en naleving van de regelgeving te garanderen. Het biedt standaard toepassingsbibliotheeksuites voor algemene functies in de farmaceutische, consumentenverpakte goederen en auto-industrie.

Siemens Digital Industries Software

Opcenter is een holistische oplossing voor Manufacturing Operations Management (MOM) waarmee u uw strategie voor de volledige digitalisering van productieactiviteiten kunt implementeren.

Opcenter biedt end-to-end inzicht in de productie, waardoor besluitvormers gemakkelijk gebieden kunnen identificeren die verbeterd kunnen worden binnen zowel het productontwerp als de bijbehorende productieprocessen, en de nodige operationele aanpassingen maken voor een soepelere en efficiëntere productie.

Opcenter biedt oplossingen voor: 

  • Advanced Planning and Scheduling 
  • Manufacturing Execution 
  • Quality Management 
  • Manufacturing Intelligence and Performance 
  • Research, Development and Laboratory