Watermanagement

Watermanagement op hoger niveau!

Nederland leeft met water! Herkent u de situatie dat het calamiteitenplan in werking is gesteld en er geen (actuele) data op een uniforme manier beschikbaar is? Zijn er in uw organisatie nog steeds meerdere systemen van verschillende leveranciers operationeel voor de monitoring, aansturing en alarmering van uw watersysteem? Zit u nog vast aan leveranciers die niet met de tijd meegaan? Actemium helpt u hierbij.

Een netwerk van waterspecialisten

Wij bieden een breed scala aan watermanagement oplossingen om uw data snel, overal en uniform beschikbaar te maken, uw bestaande systemen te migreren en u 24×7 van dienst te zijn. In onze oplossingen maken wij zoveel mogelijk gebruik van standaard hardware en software componenten die wij op basis van onze jarenlange ervaring hebben aangevuld met onze Actemium modules met voorgedefinieerde functionaliteit.

…die weten wat er speelt

Een stijgende zeespiegel, meer neerslag, langere perioden van droogte en regelgeving zoals de Europese KaderRichtlijn Water (KRW) dwingen ons maatregelen te nemen. In geval van extreme weersomstandigheden is het van essentieel belang dat uw beheerders beschikken over actuele en volledige informatie zodat de juiste beslissingen genomen kunnen worden. Wij maken onze oplossingen precies voor u op maat en integreren deze naadloos met de bestaande operationele applicaties zoals FEWS en GIS. Wij zorgen voor data ontsluiting van uw onderstations naar de kantooromgeving, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen op betrouwbare informatie aangevuld met data uit diverse systemen zoals KNMI, Meteoconsult, het Landelijk Meetnet Water (LMW) en Hydronet.

We zetten onze creativiteit, technische vaardigheden en kennis van uw operationele processen graag in om gezamenlijk uw waterbeheertaken nog verder te verbeteren.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over onze watermanagement oplossingen
Roland Pluym
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 67 27 88
Gerard van Eijk
Project Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 831 89 02
U kunt ook gebruik maken van het contactformulier