24/7 Service en Onderhoud

Onderhoud

Dagelijks zijn onze specialisten aan het werken met water. Van het bouwen van nieuwe modules die het beheer van uw watersysteem nog eenvoudiger maken, tot het ondersteunen bij de configuratie van objecten, im- en exports en RealTime Control (RTC) modules en het configureren en monitoren van de communicatie met het veld. Daardoor is het kennisniveau van deze experts hoog, zijn zij in staat direct ondersteuning te bieden en komen ze altijd met de juiste oplossing. Naast dit reguliere onderhoud voeren dezelfde specialisten regelmatig (conform het SLA) inspecties uit aan de hard- en software van het systeem, zodat problemen en anomalieën voorkomen of al in een vroegtijdig stadium ondervangen kunnen worden.

24×7 Service

Dat systemen die ervoor moeten zorgen dat Nederland droge voeten houdt 24×7 functioneren, is logisch. Natuurlijk houdt Actemium haar geleverde systemen in een optimale conditie, maar er kan toch altijd een moment komen dat u als klant ondersteuning nodig heeft. Daarvoor is een team van specialisten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om de continuïteit van het systeem te waarborgen.

Hoewel in de meeste gevallen het oppervlaktewatersysteem een relatief traag werkend systeem is, is het niet ondenkbaar dat u op spannende momenten direct ondersteuning nodig heeft. Actemium levert conform de afgesproken Service Level Agreement (SLA) de juiste dienstverlening, niet alleen overdag, maar natuurlijk ook ’s nachts en in het weekend.

De telefonische helpdesk van Actemium is 24 x 7 bereikbaar. De gemelde vragen en storingen worden direct in ons registratiesysteem opgenomen, zodat onze engineers en u als klant te allen tijde de status en uitgevoerde acties kunt bekijken via ons beveiligde webportaal.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over onze watermanagement oplossingen
Roland Pluym
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 67 27 88
Gerard van Eijk
Project Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 831 89 02
U kunt ook gebruik maken van contactformulier