Informatie beveiliging

Informatiebeveiliging dient een "multiline defence"-mechanisme te zijn, waarbij het (cyber)criminelen onmogelijk gemaakt wordt gevoelige gegevens van uw organisatie te onderscheppen of te beïnvloeden. Het begint al bij de beveiliging aan de poort, de bewustwording van uw medewerkers en het opstellen van maatregelen.

Waterschappen in Nederland maken deel uit van de kritische infrastructuur en daardoor dienen zij in hoge mate de beveiliging op orde te hebben. Actemium zorgt ervoor dat de uitgeleverde systemen goed beveiligd zijn en blijven!

BIWA – Baseline Informatiebeveiliging Waterschappen

(Cyber)criminelen zijn inventief en daarom is Actemium continue bezig met het verbeteren van de informatiebeveiliging op elk vlak. Ook de BIWA richtlijnen, zoals in 2013 opgesteld door de Unie van Waterschappen, worden opgevolgd. Zo bevatten onze systemen en applicaties standaard beveiliging tegen onbevoegd gebruik door het toepassen van two-factor inlogprocedures en worden alle uitgevoerde acties zoals het accepteren van alarmen en het versturen van instellingen op naam en tijdstip gelogd.

Mocht er onverwacht toch wat misgaan met (een onderdeel van) een systeem, dan zijn (offline) backups altijd beschikbaar om uw systeem te herstellen.

Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van beveiligingsrichtlijnen zoals de BIWA – Baseline Informatiebeveiliging Waterschappen – en ISA-99.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over onze watermanagement oplossingen
Roland Pluym
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 67 27 88
Gerard van Eijk
Project Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 831 89 02
U kunt ook gebruik maken van het contactformulier