Watermanagement App

Onze watermanagement app voor smartphones en tablets heeft de beheerder alle informatie altijd en overal beschikbaar. Handig voor op kantoor, onderweg, thuis en in het veld.

CAW

Het CAW van Actemium is de centrale ‘cockpit’ voor het waterschap voor de visualisatie en bediening van de objecten, zoals gemalen en stuwen, in het beheersgebied van het waterschap. De gebruikersinterface van de watermanagement app  is volledig afgestemd op de mogelijkheden en bedieningsfilosofie van de moderne smartphones en tablets waarbij de bediening plaatsvindt via vingerbewegingen. Het resultaat is overzichtelijk en eenvoudig te bedienen en bevat alle informatie voor de beheerder om snel een overzicht te hebben over de toestand van het gebied en biedt de mogelijkheid om, daar waar gewenst, direct in te grijpen en instellingen te wijzigen.

CAW - Watermanagement App

De app maakt gebruik van standaard webbrowsers, en is gebaseerd op de moderne HTML-5 technologie en is beschikbaar voor meerdere platformen zoals Apple iOS, Android en Windows. De weergave op het beeldscherm wordt dynamisch afgestemd op het formaat van het display zodat daarmee altijd de meest optimale presentatie en bediening gerealiseerd wordt.

Functies van de app:

Gebied en object overzicht in tabelvorm
Kaartoverzicht geografisch met dynamische informatie
Raadplegen status object
Bediening en instellen parameters object
Alarmoverzicht en bevestigen alarmen
Grafieken
Gebruikers autorisatie

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over onze watermanagement oplossingen?
Roland Pluym
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 67 27 88
Gerard van Eijk
Project Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 831 89 02
U kunt ook gebruik maken van het contactformulier