Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Regisseer de informatievoorziening in jouw keten met een online portal voor labelprinting
Ontsluit jouw labelapplicatie via het internet!

Regisseer de informatievoorziening in jouw keten met een online portal voor labelprinting

Logistiek tag corner

Dankzij jouw Warehouse Management System (WMS), adequate (SSCC) labels en scanoplossing heb je de regie over jouw magazijn. Je weet wat je in huis hebt, waar het staat, waar het vandaan gekomen is, of aan wie je het geleverd hebt. De volgende stap is dat ook de jouw leveranciers of logistiek dienstverleners hun goederen met de juiste labels aanleveren. Hoe pak je dat aan?

Regisseer informatievoorziening in de keten

Wanneer jij en je leveranciers werken met dezelfde (SSCC-)labels scheelt dat tijd en geld. En het verbetert de betrouwbaarheid en traceerbaarheid van producten in de supply chain. Met webprinting en online labeloplossingen zet jij die volgende stap!

Regisseer informatievoorziening in de keten

Via een online portal voor labelprinting geef je leveranciers, contractfabrikanten en logistiek dienstverleners via het internet toegang tot jouw labelapplicatie. Hiermee printen ze zelf de juiste palletlabels of productlabels. Inclusief de informatie en opmaak die jíj nodig hebt.

Je beheert de data voor de labels centraal – jouw partners in jouw keten printen ze uit. Zo help je hen – en dus ook jezelf – bij een volgende professionaliseringsslag.

SSCC label

Snelheid en traceerbaarheid

Naast professioneler maakt het jouw proces sneller en efficiënter. Goederen die met de juiste labels binnenkomen, boek je direct in jouw ERP of WMS. Hierdoor zijn ze snel beschikbaar, heb je geen administratieve handelingen en zijn goederen altijd terug te vinden in de keten!

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.