Home Segmenten Beverage

Beverage

Op technisch vlak helpt Actemium om zo lean mogelijk bier en frisdrank te produceren. Zo brengen we operational excellence naar je productievloer. Samen zorgen we ervoor dat je producten just in time geleverd worden. Dat doen we zo effectief mogelijk, met aandacht voor kwaliteit, kosten, energie, personeel en supply chain.

Zo hoog mogelijke efficiency

Een efficiëntere productie betekent direct meer slagkracht op de productievloer. Handig, want de technische uitdagingen worden alleen maar groter. Consumenten willen bijvoorbeeld graag een nieuw smaakje, de overheid wil dat er aan nieuwe milieuwetgeving voldaan wordt, maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt een vlucht en er wordt qua logistiek steeds meer van je gevraagd.  

Technisch expert met specifieke domeinkennis

Al bovenstaande vraagstukken zijn van invloed op de technische inrichting van je productieomgeving. Wij helpen graag om je doelstellingen te realiseren. We zijn je partner in techniek, je industriële specialist. We beschikken bovendien over verreikende domeinkennis in het segment bier en frisdrank. De grootste bierbrouwers van Nederland behoren tot onze vaste klantenkring. We staan voor langdurige partnerships, waarbij we vooral een verlengstuk van je organisatie zijn en je op technisch vlak ontzorgen.

Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen voor het segment dranken en bier?

Ultieme systeem integrator

Je technische vraagstukken zijn divers en vaak complex. Daarom is onze scope breed. We regelen alles wat betreft automatisering, instrumentatie en elektrotechniek. Maar we gaan verder dan dat. Denk hierbij aan smart solutions als MES/MOM, Business Intelligence en Manufacturing Intelligence. Kortom: als systeem integrator koppelen we alle technische aspecten van je productieomgeving naadloos aan elkaar. Dat doen we met oog voor de supply chain, de nieuwste technologische ontwikkelingen, veiligheid en regelgeving.

Beste industriële automatiseringsoplossingen

Veelzijdigheid is kenmerkend aan onze werkwijze. We willen eerst weten wat er op de productievloer leeft en speelt. Dit vertalen we naar de beste automatiseringsoplossingen voor je specifieke omgeving. Een nieuw product passen we bijvoorbeeld via een nieuwe lijn kostenefficiënt binnen het huidige productieproces. We zorgen dat alle medewerkers op slimme manieren connected zijn. En met de just in time-methode is je logistieke proces accurater dan ooit.   

We zijn benieuwd naar je volgende stap en denken er graag over mee!

Stel je vraag via het formulier of neem contact op met een van onze experts

Peter Oudhoff
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0) 621565613
Informatie over onze TellingTank oplossing?

TellingTank is een oplossing die brouwers totale controle over tankbier geeft. Van productie en levering tot kwaliteitscontrole in de horecagelegenheid. Een IoT-sensor wordt in de luchtleiding van elke tank geplaatst en registreert gegevens zoals hoeveelheid, druk, temperatuur enz. TellingTank zal de gegevens verzamelen. 

Logo-en-PayOff_TellingTank