INDUSTRIËLE AUTOMATISERING MAAKT HET VERSCHIL BIJ KLEINE FEED MARGES.

Feed

Als producent in de feed-sector  wil je zo goed mogelijk voer maken, tegen zo laag mogelijke (productie)kosten. Daarmee wil je, je klanten flexibiliteit en variatie bieden. Daar komt nog eens bij dat je klanten samen met overheden en instanties steeds strengere eisen stellen aan gezondheid, veiligheid en milieu. Hoe je dit allemaal stroomlijnt? Jouw succes is onder andere afhankelijk van je productieproces. Daarom zoek je een partner op het gebied van Industriële Automatisering die je processen en markt van haver tot gort kent.

Expert in processoptimalisatie

Niemand weet meer van voer maken dan jij. Als onderneming in de feed-sector zoek je daarom een partij met méér dan alleen kennis van productieprocessen. Je zoekt een partner die de ontwikkelingen binnen de markt kent, je uitdagingen begrijpt en de technische problemen meteen oplost. Kortom: een technisch dienstverlener die je op maat bedient met flexibele en platform-onafhankelijke toepassingen, die naadloos aansluiten op bestaande processen.

 

Het is van belang om je productieomgeving zo optimaal mogelijk in te richten, gebruikmakend van alle besturings- en elektrotechnische mogelijkheden. Als langdurige partner van vele grote feed-klanten zijn we uitstekend in staat om je productiecapaciteit en -performance te verbeteren. Denk aan just-in-time produceren, met zo min mogelijk downtime. Dat doen we ook nog eens energieneutraal.

 

We helpen onze klanten op het gebied van advies, automatiserings-, instrumentatie- en elektrotechnische oplossingen. Denk hierbij aan consulting, process control systemen, MES, tracking & tracing, advanced planning, cross contaminatie, OEE en energiemanagement. Daarnaast hebben we een 24/7 service- en onderhoudsdienst waar je altijd van op aan kunt.

We zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Of het nu gaat om meng-, nat- of droogvoer voor huisdieren, premix en vloeistoffen, restproducten of mestverwerking.

Ideeën uitwisselen

Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen binnen je productieomgeving? 
Onze clientmanagers denken graag met je mee.

Je internationale én lokale partner in de Feed

We zijn niet alleen in Nederland actief, maar ook internationaal. Zo zijn we in Europa dé system integrator in de feed. Onze internationale kennis van deze specifieke processen vertalen we naar lokale oplossingen die je productie naar een hoger plan brengen.

We zijn benieuwd naar je volgende stap en denken er graag over mee!

Stel je vraag via het formulier of neem contact op met een van onze experts

Miguel Costa Gonzalez
Client Manager - Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0)6 24 56 36 87
Rob Buiks
Client Manager - Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0)6 25 73 46 71
Felix Kolk
Client Manager - Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0) 6 31 74 16 79