Home Hoe zorgen we dat we zelf duurzaam in deze wereld staan?
Corporate Social Responsibility
Hoe zorgen we dat we zelf duurzaam in deze wereld staan?

Van goed werkgeverschap, veiligheid en gezondheid, eerlijk zaken doen, gelijkheid en diversiteit, maatschappelijk betrokken tot en met groene groei bevorderen; onderwerpen die ons raken in het dagelijks leven en vorm geven aan de wereld van morgen. Voor onze opdrachtgevers, huidige en toekomstige medewerkers en andere stakeholders maken wij daar een prioriteit van.

Corporate Social Responsibility

Alles wat we bij Actemium doen, is erop gericht om de industrie via slimme technische oplossingen in beweging te houden. Dat doen we vanuit een sterke overtuiging: als merk van VINCI Energies maken we de wereld intelligenter, mobieler, meer verbonden en duurzamer. Maar hoe zorgen we dat we zelf ook toekomstbestendig in deze wereld staan? Kortom: wat doen we onder de noemer van Corporate Social Responsibility?

EcoVadis

VINCI Energies toetst regelmatig of ze op het gebied van Corporate Social Responsibility op het juiste pad zit en laat dit beoordelen door EcoVadis, een organisatie die de kwaliteit van managementsystemen meet op het gebied van CSR of MVO. Al onze stakeholders willen werken voor én met een winnende organisatie die haar zaakjes in alle opzichten voor elkaar heeft. VINCI Energies is voor het derde jaar op een rij beloond met de Ecovadis Sustainability Rating.

Verrassend MVO

Vanuit VINCI Energies worden alle zelfstandige business units van Actemium actief uitgenodigd om, met het oog op de toekomst, het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen. Overkoepelend zijn er een aantal basisprincipes, samengevat in acht overtuigingen: VINCI Manifesto, maar hoe we aan deze basisprincipes precies invulling geven, is aan onszelf. Onze decentrale inspanningen liggen soms voor de hand, maar zijn soms ook verrassend. In ieder geval zijn ze altijd maatschappelijk verantwoord.

Lees hoe we samen invulling geven aan Corporate Social Responsibility