Home Segmenten Logistiek
Omdat het logistiek gezien altijd slimmer kan

Logistiek

Het vergt nogal wat om je klanten positief te blijven verrassen. Je wilt super snel en foutloos leveren, aanvullende diensten bieden én je klanten continu op de hoogte houden over jouw voorraden en leveringen. En dan wil je natuurlijk ook dat je retourlogistiek op orde is. Actemium helpt je met intelligente automatiseringsoplossingen steeds verder digitaliseren en mechaniseren.

Bij Actemium zijn we ervan overtuigd dat het logistiek gezien altijd slimmer kan. Juist bij bedrijven die actief zijn in de logistiek. We brengen groothandels, logistieke dienstverleners en transporteurs graag op ideeën om de eigen logistieke performance te optimaliseren. Zo maken we je efficiënter, sneller, betrouwbaarder, transparanter en meer flexibel. Alles met als doel dat je klanten graag bij je terugkomen. 

Zorg dat je wendbaar bent

Logistieke bedrijven hebben er allemaal mee te maken: kleine orders die dezelfde dag geleverd moeten worden en de noodzaak van een optimale retourlogistiek. Dan heb je vaak ook nog eens te kampen met meer handling, krapte op de arbeidsmarkt én stijgende kosten voor voorraad en magazijnruimte. Kortom: logistieke automatiseringsoplossingen zijn belangrijker dan ooit. Ze zorgen ervoor dat je wendbaar bent en dat je snel aan steeds veranderende vragen kunt voldoen.

Steeds verdere digitalisering en mechanisatie

De automatiseringsoplossingen van Actemium helpen je op het gebied van digitalisering en mechanisatie steeds verder vooruit. Denk aan WMS-oplossingen, ERP-integraties, RF-scanning, voice picking, put to light en pick to light. Ook bieden we oplossingen voor draadloze netwerken en mobiele werkplekken, aansturing van systemen voor automatisch transport en opslag en de meest innovatieve track- & tracemethoden.

Met minder mensen hetzelfde werk

De directe resultaten van deze logistieke verbeterslagen? Je krijgt met minder mensen hetzelfde werk gedaan, papieren verdwijnen uit het magazijn, je kunt flexibel inspringen op klantbehoeftes, bent schaalbaar, voldoet aan de wet- en regelgeving én kunt op basis van voorraden, orders en prestaties betere bedrijfsbeslissingen maken.

Nieuwsgierig naar onze logistieke automatiseringsoplossingen?

Onze logistieke automatiseringsoplossingen combineren de betrouwbaarheid van bewezen standaarden, met de flexibiliteit en schaalbaarheid van maatwerk. Ze sluiten naadloos aan bij jouw unieke ambities en mogelijkheden én groeien met je mee. Stap voor stap. Want elke grote beweging begint klein.